Kulcsszó keresés /


6 egyszerű módja, hogy növeld az önbizalmad

  • 2017. december 12.

Legbelül mindannyian bizonytalankodunk. Azt mondjuk, nincs most erre időnk, arra meg nincs pénzünk, és a motiváció is hiányzik. Talán léteznek ezek az akadályok, de a legnagyobb gát, ami visszatart minket attól, hogy elérjük, amit akarunk, az az önbizalomhiány. Te is bizonytalankodsz. Ismerd be, és az alábbi hat tippet megfogadva növeld önbizalmadat, hogy elérhesd álmaidat.

olvass tovább

Inspiráló idézetek nőknek

  • 2017. december 08.

Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor motiválatlannak és üresnek érzi magát. Azonban elég csak elolvasni ezeket az idézeteket a történelem legkarakánabb nőitől és egészen biztos, hogy felbuzog bennünk a tenni akarás.

olvass tovább

7 dolog, amivel motiválhatod partnered

  • 2017. november 02.

Ingergazdag világunkban rengeteg akadállyal, kudarccal, és stresszforrással birkózunk meg nap, mint nap. Ilyenkor szükségünk van szeretetre, törődésre és támogatásra, amiket ki mástól várnánk, mint szerelmünktől.

olvass tovább

Hogyan éljünk túl egy borzalmas napot

Már megint hétfő van. Vagy igazából ki tudja, mostanában már a kedd és a szerda is kellemetlenkedő hétfőnek álcázza magát. Csak érnénk már el valahogy a hétvégéig! Mégis mit kell tennem, hogy péntektől-péntekig ne csak a túlélésre játsszak?" Ha ilyen, vagy ehhez hasonló gondolatok cikáznak a fejedben, akkor van számodra pár tippünk!

olvass tovább

Motiváló zenék futáshoz

  • 2017. október 20.

Ha te is azon futók közé tartozol, akik csak zenével a fülükben tudják róni a kilométereket, akkor ez az írásunk Neked szól! Rendszeres futóként ugyanis összegyűjtöttem azokat a motiváló, pörgős számokat, amik engem mindig átsegítenek a nehezebb szakaszokon. Szóval, ha neked is jól jönne pár ilyen, nézd végig az alábbi lejátszási listánkat! Garantáltan meghozza a kedvet egy jó kis délutáni futáshoz.

olvass tovább

Hol van Isten? – avagy a mai világ számára a vallás tényleg halott?

  • 2017. október 12.

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getPic() on null in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php:89 Stack trace: #0 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/modules/1.0_news_list/1.0_news_list_view.php(54): include() #1 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/lib/template/PT_ZONE_CONTENTS.php(27): include('/srv/www/stylem...') #2 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/page_templates/main/main.php(50): include('/srv/www/stylem...') #3 /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/index.php(26): include('/srv/www/stylem...') #4 {main} thrown in /srv/www/stylemagazin.hu/docroot/local/draw_news_list.php on line 89