Kulcsszó keresés /


Pert nyert a Louboutin egy anti-iszlám csoport ellen

  • 2013. október 17.

A notóriusan pereskedő Christian Louboutin újabb nyereséget tudhat magáénak, ezúttal egy belga politikai párttal szemben hozott kedvező ítéletet a bíróság. Az Anke Van Dermeersch szenátor, korábbi Miss Belgium által vezetett Vlaams Belang csoport kampányfotóin maga Van Deermersch látható csupasz lábakkal, jellegzetes piros talpú magassarkúban.

olvass tovább

A modell história

  • 2013. október 14.

Az Intimissimi, a márka születése óta IT-modelleket ajándékoz a divatvilágnak. A legismertebb szupermodellek közül sokakat a finom fehérneműiről ismert cég fedezett fel, többek között Irina Shaykot, aki az Intimissimi nagyköveteként 2005-ben került be a divatforgatagba.

olvass tovább

Miss Kloss Extra

  • 2013. szeptember 18.

Fényes modellkarrierje csúcsán, immáron új frizurával dobogtatja meg a szíveket Karlie Kloss, amerikai topmodell. Csodáljátok meg legújabb divatanyagát.

olvass tovább

Romantikus csipke Vs. hagyományos hálóruha

  • 2013. augusztus 30.

2013 őszén az Intimissimi bemutatja romantikus hangulatú női felsőruházat kollekcióját és a férfi easywear vonalulatot, mely valójában egyre inkább otthoni ruházatot jelent, amely viszont mindig is teret engedett olyan daraboknak, amelyeket hagyományos értelemben hálóruhának tekintünk.

olvass tovább

Rosie és a tükröm-tükröm

  • 2013. augusztus 16.

Rosie Huntington-Whiteley a Numero őszi anyagában pózol olyan neves divatházak kollekcióiban, mint a Dior, a Balmain vagy a Burberry. Miss Whiteley elvarázsoló a tükrös kastélyban. Vajon ő maga is elcsábul a gyönyörű darabok láttán?

olvass tovább

50 szépség Buddha lábai előtt

  • 2013. augusztus 07.

Adott egy nyári, fülledt szombati nap, adott egy öt csillagos luxus szálloda és adott ötven gyönyörű lány. Így vehette kezdetét az idei Miss International magyarországi elődöntője a Váci utcában 2013. Augusztus harmadikán.

olvass tovább