Kulcsszó keresés /


A fekete az új fehér?

  • 2011. február 25.

Egyre gyakrabban találkozunk a fekete színnel az esküvői divatban. Merész, sőt extravagáns választás lehet, amely határozottan szembe megy a hagyományokkal. Vagy mégsem?

olvass tovább

Légy stílusos menyasszony!

  • 2011. január 11.

Gondoltál már az esküvődre úgy mint egy kirakós játékra? Igencsak nagy a hasonlóság, nem? Amíg egy-egy dolog nincs a helyén képtelenség megtalálni a hozzá illő következőt. Minden egyes részlet összefügg a többivel, hogy a végén egy tökéletes egészet alkossanak.

olvass tovább

A lényeg a részletekben rejlik

  • 2010. december 13.

Nemcsak a menyasszonyi ruha fontos a nagy napon, hanem az is, ami alatta van. Nagy divatnak örvend a fűző, a harisnyatartó és a harisnya. Az esküvői fehérnemű jóval többet jelent viselője számára, mint a hétköznapokon hordott "kiegészítők".

olvass tovább

A koszorúslány szerepe az esküvőn

  • 2010. június 11.

A menyasszonyi ruha vitathatatlanul főszerepet kap az esküvő napján, de a koszorúslányok csinos és elegáns megjelenése is nagyon fontos. Ezért koszorúslányoknak is megfelelő ruhában, alkalomhoz illően szükséges megjelenni.

olvass tovább

Esküvői ruhák Carolina Herrera-tól

  • 2010. április 26.

Carolina Herrera 2011 tavaszára tervezett menyasszonyi ruha kollekciója teljesen elbűvölt. Csodaszép ruhaköltemények, különleges megoldások, extravagáns kalapok... ráadásul a fekete színt annyira profin csempészi bele az összeállításokba, hogy azok egy cseppet sem veszítik el esküvői jellegüket.

olvass tovább

Menyasszonyi ruhadivat 2010

  • 2010. március 11.

Te is készülsz életed nagy napjára? Akkor bizony gazdasági válság ide, vagy oda, az esküvődön Te leszel a legszebb a világ legszebb menyasszonyi ruhájában! Ahhoz, hogy ez valóban így is legyen, ismerd meg a legújabb menyasszonyi ruhadivatot, a legújabb esküvői trendeket! Az Esküvői Magazin írásából mindez kiderül...

olvass tovább

Nagyvárosi elegancia az esküvőn

  • 2009. június 02.

A menyasszonyi ruha kérdése minden menyasszony számára egy központi, fontos dolog. Még akkor is, ha olyan menyasszony vagy, aki nem rajong igazán a habos, cifra menyasszonyi ruhákért. Szóval, mi a helyzet azokkal a nőkkel, akik városi eleganciával képzelik el a saját esküvői megjelenésüket?

olvass tovább

Mennyei menyasszony

  • 2009. április 14.

A menyasszonyi ruha kiválasztása minden nő életében különleges pillanat. Hisz ez az a ruha, amelyet egyszer visel az életben, a legszebb napon. Cikkünkben egy népszerű, feltörekvő amerikai menyasszonyi kollekciót – az Enzoani-t mutatjuk be. Kassay Szilviával, a cég hazai képviselőjével beszélgettünk.

olvass tovább

Menyasszonyi ruha trend mustra 2009

  • 2009. március 24.

Mindig csodálattal tölt el, hogy az esküvői ruhák tervezői képesek még újat alkotni. No, nem mondható ez el mindenkiről, de ha arra gondolok, hogy a fehér textíliákból, csipkéből és gyöngyből még mindig lehet valami szokatlant, különlegeset és látványosat teremteni, egészen elfog az izgalom. Ilyen izgalommal figyeltem, hogyan változik a 2009-es év divatja az előzőekhez képest.

olvass tovább

Esküvői frizura - a Te arcodhoz

  • 2009. március 24.

Mire eljön az esküvőnk ideje legtöbben már tisztában vagyunk azzal, hogy milyen az arcunk formája. Ha még vannak kétségeid, most segítünk meghatározni, ha már tisztában vagy adottságaiddal, akkor segítünk a tökéletes menyasszonyi frizura kiválasztásában.

olvass tovább