Kulcsszó keresés /


35 híresség make up nélkül

  • 2015. június 30.

Egyre több híresség vállalja az arcát smink nélkül, felhívva ezzel a figyelmet a természetes szépségre. A dolog legfontosabb üzenete az volna, hogy ők is földi halandók, és ne érezze magát kellemetlenül egyik nő sem a világon, hogy ha nem úgy néz ki, mint a sztárok a magazinokban. És így is szépek. Persze lesz olyan fotó, amin majd meglepődsz...

olvass tovább

Bazár: 50 bikini minden alakra

Ha még nem döntötted el, hogy miben vészeled át az idei kánikulaszezont, vagy végre eljutsz nyaralni, és meglepnéd magad valamivel, amiben fantasztikusan érzed magad, akkor nézz körül a Stylemagazin kedvencei között!

olvass tovább

11 dolog, amit nem tudtál Sandra Bullockról

  • 2015. május 20.

A People magazin az év legszebb nője címet idén nem másnak adta, mint az 50 éves amerikai színésznőnek, aki csak annyit fűzött hozzá a történtekhez, hogy „Ez nevetséges.”. Azon túl, hogy egy roppant tehetséges, Oscar-díjas színésznőről beszélünk, aki nem mellesleg egy gyönyörű fiú édesanyja, nem sokat tudunk Sandra Bullockról. Pedig elhihetitek, ennél sokkal több rejlik ebben a nőben, lássuk pontosan mi is.

olvass tovább

Így öltözz fel, ha meghívnak a Cannes-i Filmfesztiválra!

  • 2015. május 18.

Nem, nem hisszük el. Ez nem is lehet igaz. Tényleg van olyan rendezvény, amire a sztárok - szinte egytől egyig!!! - stílusosan öltöznek fel és nem ribijelmezt húznak? A Cannes-i Filmfesztivál pedig pont ilyen. Erről beszél az összes magazin minden fontos és véresen komoly ruhalistája. Így kell felöltözni kedves celebek - khm Kim Kardashian és a többiek - legközelebb!

olvass tovább

Szabad a lelkem

  • 2015. május 16.

A reggeli napsütés csak úgy szikrázott a körülöttem heverésző ezernyi divatmagazin fedőlapján. Túl precíz és túl rendszerető énem már tényleg elfáradt, ha láttamozta és jóváhagyta ezt a rumlit... De nincs mit tenni, pár nap múlva nyit az üzlet, amit megálmodtam és még egy jó adag kreatívkodás vár a kis csapatra.

olvass tovább

Megújult a Stylemagazin!

  • 2015. április 27.

Most már kétségkívül itt a tavasz, mi is úgy éreztük, hogy itt az ideje a megújulásnak! Hosszú hónapok szorgos munkája, tervezgetése és fejlesztése eredményeként örömmel jelentjük be, hogy itt az új Stylemagazin! Mindvégig az lebegett a szemünk előtt, hogy egy felhasználóbarát, könnyen kezelhető, letisztult oldallal kedveskedjünk Nektek, íme tehát a legfőbb újítások röviden összegyűjtve:

olvass tovább

A 30 legbotrányosabb magazin címlap

  • 2015. április 26.

Van hogy direkt lőnek érzékeny téma közepébe, van hogy véletlenül csúszik meg a retusőr keze, mindenesetre elég gyakran születnek a kiadók számára kellemetlen visszhanggal járó címlapok. Lássuk az elmúlt húsz év harminc legkínosabb mellényúlását!

olvass tovább

Elle Fashion Show 2015: Divattal a mellrák ellen

  • 2015. április 17.

Idén tavasztól a hazai divatszakma is bekapcsolódik a mellrák elleni küzdelembe. Az Elle magazin felkérésére ugyanis négy dizájner – Dori Tomcsanyi, Maison Marquise, NUDE by NUBU, Zigi – tervezett olyan ruhát, amellyel a mellrák megelőzésére hívják fel a figyelmet. 2015. őszi-téli kollekciójuk mellett ezeket is bemutatják az Elle Fashion Show-n, ahol a legígéretesebb fiatal francia divattervezőket is megismerhetjük.

olvass tovább

15 lélegzetelállító versenyfotó

  • 2015. március 30.

Mint minden évben, a Smithsonian Magazin idén is megrendezte szokásos évi fotópályázatát. A smithsonian.com oldalán jelenleg a 2014-es év gyümölcsei láthatók Élővilág, Utazás, Emberek, Americana, Alternatív Képek és Mobil kategóriákban. Mind más-más szeletét mutatja be világunknak. A magazin már 12. éve rendezi meg a versenyt, ahova idén összesen 26.000 fotót küldtek be a pályázatra, a világ 93 országából. A nyerteseknek rendezett díjátadót most március 31-én tartják meg, ahol a közönség által legjobbnak tartott fényképeket is díjazzák. Ezekből szemezgetünk most.

olvass tovább