Kulcsszó keresés /


Louis Vuitton Cruise 2010

  • 2009. június 23.

A Louis Vuitton a napokban mutatta be legújabb kollekcióját. Marc Jacobs továbbra sem normális, de ennek az anyján kívül valószínűleg mindenki örül, aki látta már az 1996 óta a Louis Vuitton-nak dolgozó tervező munkáit.

olvass tovább

Louis Vuitton 1001 éjszaka kollekciója

  • 2008. december 19.

Louis Vuitton 1001 Éjszaka fantázianevű divatékszer kollekciója egy csillogó sárgaréz, ón és többszínű kristályok gyűjteménye, amelyek együtt csillogó, márkás ékszercsaládot alkotnak. Az ünnepi szezon tökéletes választásaként.

olvass tovább

Madonna és az ő Louis Vuitton-ja

  • 2008. december 15.

A hír, miszerint Madonna a legújabb, Louis Vuittonnal együttműködő sztár, nagyjából fél hónapja kering a médiában, most pedig néhány konkrétabb részlet került napvilágra. A zenei ikon a pletykák szerint 10 millió dollárt kap azért, hogy a 2009-es Louis Vuitton kampány arca lesz.

olvass tovább

Az első Bond a Vuitton új arca

  • 2008. november 10.

Sean Connery lett a legújabb arca a Louis Vuitton divatház "Core values" reklámkampány sorozatának. A korábbi James Bond sztár házához közel a Bahamákon állt Annie Liebovitz fotós kamerája elé, Vuitton híres Keepall táskájának vízálló változatát reklámozva.

olvass tovább

Louis Vuitton Tambour Forever

  • 2008. szeptember 08.

Egy olyan világban, ahol a karóra egyre inkább kiegészítőként, mintsem használati tárgyként funkcionál, ez a Luis Vuitton kreáció a színek és csillogás egy mutatós kavalkádja.

olvass tovább

Hermes, Dior & Louis Vuitton kontra eBay

  • 2008. július 07.

A legfrissebb divatvilágot érintő hírek szerint, az egyik francia bíróság a Hermes számára kedvező ítéletet hozott egy általuk kezdeményezett eBay-jel szembeni perben, aminek tárgya hamis kézitáskák értékesítése volt.

olvass tovább

Chloe iphone tartó

  • 2008. március 17.

Követve a francia divatház, a Louis Vuitton példáját a Chloe is bemutatott egy iphone tartót. A Chloe iPhone tartó különlegesen kezelt pitonbőrből készült, ami egyedi fémes megjelenést kölcsönöz.

olvass tovább