Kulcsszó keresés /


Gondolatok Agatha Seymourtól - X. / Csütörtök

  • 2012. február 23.

Nem mindenkinek és nem mindig fiatalon adatik meg az embernek, hogy megtalálja a számára legideálisabb munkát. Azt, amit akár ingyen is csinálna, amibe beleteheti minden kreativitását, aminek minden percét élvezi. Ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy az ember jobb híján szabadidejét olyasmivel töltse, ami örömet okoz. Nem kell rögtön drága, megfizethetetlen dolgokra gondolni! Lehet ez festés, tánc, zene, sport, modellezés, bármi, ami személyes és aminek a maga nemében páratlan az eredménye. Meggyőződésem, hogy egy jó hobbi sokat javíthat az ember életminőségén, boldogságot hoz a szürke hétköznapokba, színesebbé teszi személyiségünket önmagunk és mások számára egyaránt. Még nincs hobbink? Micsoda kaland önmagunk felfedezése, érdeklődési körünk felkutatása!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - VII. / Vasárnap

  • 2012. február 05.

Melyik nő ne rajongana a romantikáért? S mivel inkább ránk jellemző ez a lelkesedés egy kicsit elősegíthetjük a vágyaink megvalósulását, ha figyelmességgel és némi kreativitással mi magunk csempésszük be az életünkbe. Egy párkapcsolatban igazi afrodiziákumként hat a meglepetés, s nincs az a férfi, aki ellen tudna állni egy izgalmas közös kalandnak. Senkit ne tartson vissza olyan esemény szervezése, amely nem feltétlenül tartozik párunk kedvencei közé, az én életemben azoknak a programoknak volt a legnagyobb hatása, amelyeket azóta is a sokkoló élmények közé sorolunk.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - VI. / Szerda

  • 2012. január 25.

Azt tapasztaltam, hogy ha az ember végre megtanulja elfogadni és szeretni magát, nem akar többé megfelelni mások elvárásainak. Boldognak érzi magát, elégedett lesz, az élet valahogy több jó és szép pillanattal ajándékozza meg. Azóta az én életembe is egyre több boldog, elégedett ember lép be, akiknek a sikere, kreativitása engem is további inspirál. Persze az élet ettől még tarka és előfordul, hogy barátságtalan, rosszindulatú emberekkel is találkozom, de már nem ijedek meg sem tőlük, sem a helyzettől. Természetesen a tőlem telhető legjobban kezelem a szituációt, de nem tulajdonítok jelentőséget a megjegyzéseiknek, ugyanis már tudom, hogy nem kell, hogy mindenki szeressen!

olvass tovább

Mosaique - a tökéletes elegancia jachtja

  • 2011. július 05.

A Mosaique egy mesés fúziója a kreativitásnak, a stílusnak és az átgondolt design-nak. Az intimitás és a kényelem párosul a tágas terekkel, a luxus enteriőrrel, ezt mind pedig szinte keretbe foglalja a jacht nyugodt, harmonikus, már-már konzervatív megjelenése.

olvass tovább

Változások a Chanelnél és a Vogue-nál

  • 2011. január 11.

Záporoznak a divatvilágra a friss kampányok képei, a újonnan felfedezett arcok és a legtöbben rengeteg kreativitással felvértezve várják az új szezont. Rögtön két ropogós történésről is hírt adunk, mindkettő elég erős befolyással hat a divatszakmára. Blake Lively, mindenki Gossip Girlje lett a Chanel új arca, illetve a Vogue Paris is megtalálta új főszerkesztőjét.

olvass tovább

Hungarian Fashion Contest

  • 2010. október 21.

A Hungarian Fashion Contest verseny 4 kategóriában hirdet versenyt fiatal tehetségek számára: smink, műköröm-körömdíszítés, ruhatervező és divatrajz kategóriában. A verseny célja a magyar divatvilág felpezsdítése, egy példátlan és rendhagyó verseny megteremtése, és persze a kreativitás támogatása.

olvass tovább

Magyar divattervező nap a CHB-ban, a Mercedes-Benz Fashion Week-en

  • 2009. július 02.

A kreativitás és innováció európai évének apropójából a Collegium Hungaricum Berlin külön figyelmet szentel a magyar kreatív iparnak: kapcsolódva az évente megrendezésre kerülő Mercedes-Benz Berlin Fashion Week-hez, egy magyar divattervezőnek nyújt lehetőséget, hogy bemutatkozzon legfrissebb kollekciójával.  A Je suis belle a CHB kifutóján!

olvass tovább