Kulcsszó keresés /


Mai mosoly: Sült paprika krémleves

  • 2015. október 16.

Álmodozni a legjobb! Ami még annál is jobb egy nagyon rossz napnak a vége, mikor hazamehetek (este 9kor, jobb esetben) és a hétvégi inspirációból merítve főzőcskézhetek. Most hétvégén például kóstoltam sült paprika krémlevest és úgy gondoltam, hogy ilyen-olyan ízzel kombinálva még jobb lehet, szóval ki kellett próbálnom. Ennek az eredményét olvashatjátok most...

olvass tovább

5 módszer a narancsbőr ellen

  • 2015. július 18.

Ahhh, narancsbőr. Hiszen kinek nincsen? Nagyon nehéz tőle megszabadulni, mivel a probléma a bőr legalsó rétegében leledzik, ezért a különböző krémek és kezelések csak ritkán használnak. De akkor mit lehet tenni ellene?

olvass tovább

6 DIY arcmaszk a nyárra

  • 2015. július 13.

Nyáron imádunk kint lenni, strandolni, napozni vagy kirándulni, ellenben hajlamosak vagyunk megfeledkezni a bőrünk ápolásáról. Persze, ha mindig bekened magad a kedvenc krémeddel az jó, de próbáltad már mással hidratálni a bőrödet? Például egy olyan arcmaszkkal, amit te magad készítettél?

olvass tovább

12 szuperegészséges jégkrém recept

  • 2015. június 23.

Ahogy beköszönt a nyár, a koktélok mellett a jégkrémek is előtérbe kerülnek. Az üzletekben kapható termékek többsége viszont hozzáadott adalékanyagok sorát tartalmazza. Érdemes tehát a házi készítésű, felesleges tartósítószerektől és mesterséges színezékektől mentes recepteket választani. Az elkészült édesség nagyon mutatós is egyben, amit Instagramon sem árt megörökítenünk. Íme, 12 jeges finomság!

olvass tovább

L’erbolario napvédő termékek

  • 2015. május 20.

A L’erbolario olasz natúrkozmetikumok szortimentjének kiemelt tagjai a napvédő termékek. Kínálatunkban a legmagasabb védelmet biztosító krémektől a kuriózumoknak számító finomságokig minden megtalálható.

olvass tovább

Készüljünk a nyárra a la prairie-vel

  • 2015. május 14.

A nyár hangulatától szinte már izzik a levegő, nyílnak a virágok, újjáéled a természet, ruhatárunk az évszakot követve megújul, eközben izgalommal készülünk a nyaralásra is. A la prairie is gondolt erre a kalandokban gazdag időszakra és egy rendkívül hatásos, luxus bőrápoló szettet ajánl hozzá:

olvass tovább

Margarita jégkrém

  • 2015. május 12.

Mélyhűtött finomság, háromféle margarita felhasználásával egy frissítő, alkoholos élményért. Az összeállítás negyedóra alatt kész, a különböző rétegeket viszont két órán keresztül kell a mélyhűtőben tartani, mielőtt egymásra kerülnének, ezért érdemes a felszolgálást megelőző napon elkészíteni őket.

olvass tovább

“Drágám, tudnál adni valamilyen krémet?”

  • 2015. március 26.

Tegye fel a kezét, aki nem hallotta még ezt a mondatot élete párjától aki egy – véleménye szerint bőrtípusának tökéletesen megfelelő – női arcápolásra hivatott kémmel zárta le az esti rutint. Szerencsére a piacon vannak már mindkét nem számára ajánlott termékek- erről a későbbiekben ejtünk majd szót- most azonban egy kifejezetten a férfiak számára készült termékcsaládot szeretnénk bemutatni.

olvass tovább

Hogyan válasszunk testápolót, arckrémeket?

  • 2015. január 18.

Téli hidegben mindenki tapasztalhatja, hogy a bőre a szokásosnál szárazabb, sok esetben vörös, viszkető ekcémás foltok jelentkeznek kézfejen, arcon, nyak területén. Ilyenkor a legfontosabb a megfelelő bőrápoló kozmetikumok megválasztása.

olvass tovább