10 film lusta vasárnapokra

  • 2017. augusztus 20.

Ugye mindenkinek ismerősek a lusta, kényelmes, semmittevős vasárnapok? Ez a hétnek az a napja, amikor a lelkiismeretünk akkor is nyugodt lehet, ha mindössze az evést és a filmezést tudjuk aktív tevékenységként felmutatni. Most éppen ezekre a vasárnapokra hoztunk olyan filmeket, amelyek elég hosszúak, izgalmasak vagy szórakoztatóak ahhoz, hogy a nap jelentős részét ágyban vagy egy kényelmes fotelben tölthessük!

olvass tovább

A '90-es évek rajzfilmjei

  • 2016. december 10.

Gyermekkorunk kedvenc meséi közül szemezgetni, kikapcsolódás egy téli hétvégén. Összegyűjtöttünk néhányat az általunk szeretett rajzfilmekből. Nektek melyik volt a kedvencetek annak idején?

olvass tovább

5 szívmelengető könyv őszi estékre

Gyakran előfordul a hűvös őszi estéken, hogy egyáltalán nincs kedvünk kimozdulni, és társaságra sem vágyunk, viszont szeretnénk olyan elfoglaltságot találni, ami hozzátesz valamit az életünkhöz, és a lelkünk is jobban érzi magát tőle. Ilyenkor tökéletes ötlet lehet egy puha, meleg pokróc és egy nagy bögre tea társaságában bekuporodni a kedvenc fotelünkbe, és kezünkbe venni egy igazán jó könyvet.

olvass tovább

Belize legszebb szállodái

  • 2016. július 04.

Belize, a közép-amerikai ország számos kalandot és kikapcsolódási lehetőséget kínál. Nézzük, mely szállodákban érdemes szobát foglalni az idelátogatóknak!

olvass tovább

Top 10: Filmek csajos estékre

  • 2016. június 21.

A barátnőiddel, a lányoddal, anyukáddal, vagy a macskáddal, és egy halom egészségtelen kajával, mert néha ilyet is kell. Kapcsold ki az agyad, és nevess önfeledten a legbugyutább poénokon, vagy épp zokogj magadból kikelve a legnyálasabb romantikus jeleneten.

olvass tovább

A pihenés ABC-je

  • 2016. június 16.

Ki kevesebbel is beéri, ki többre vágyik, de az bizonyos, hogy mindenkinek szüksége van pihentető alvásra. Nem reprezentatív kutatásom alapján átlagosan 6-7 órát alszunk naponta, hiszen felgyorsult mindennapjainkban másra kell az idő, nem érjük utol magunkat. Hol van már az a jó öreg Beatrice nóta!

olvass tovább

Hétvégi programajánló

  • 2016. június 10.

Függetlenül attól, hogy a családunkkal vagy barátainkkal, fiatalabbakkal vagy idősebbekkel szeretnénk eltölteni a hét utolsó napjait, remélhetőleg mindenki fog neki tetsző programot találni az alábbi lehetőségek között. Abban pedig reménykedjünk, hogy az anyatermészet kegyes lesz hozzánk, és csak elszórva ajándékoz meg minket záporokkal.

olvass tovább

A kezdő kertészek 10 leggyakoribb hibája II. rész

  • 2016. május 29.

A kertészkedés sok tanulást és ismeretgyűjtést igényel, ennek ellenére kellemes kikapcsolódást jelenthet, remek stressz űző, így megéri a befektetett időt és energiát. Remek program lehet kicsiknek és nagyoknak: gyermekeinkkel könnyebben szerettethetjük meg a különböző gyümölcs- és zöldségféléket, valamint kiváló képességfejlesztő is egyben. Bár először bonyolult feladatnak tűnhet, kellő utánajárással és ismeretszerzéssel egy kellemes új hobbyt találhatunk, ha belevágunk a kertészkedésbe.

olvass tovább