Kulcsszó keresés /


Az immunterápia valóban tartós megoldás allergiára

  • 2015. március 05.

A külföldi szakirodalmat a hazai tapasztalatok is igazolják – derül ki dr. Balogh Katalin, a Budai Allergiaközpont allergológusa, és dr. Mohácsi Edit, a Szent János Kórház allergológusa által közösen készített felmérésből. Az elvégzett kezeléseik eredményét összesítve látható, hogy egy évvel az immunterápia befejezését követően sem tértek vissza az allergiás tünetek.

olvass tovább

Ne fogadja el az idő múlását

  • 2015. március 03.

Az idő kerekét sajnos nem, de a fejlett orvos-esztétikai eljárásoknak köszönhetően a bőröregedés folyamatait igenis le tudjuk lassítani, méghozzá plasztikai sebészeti beavatkozások nélkül. Ma már számtalan különleges bőrfiatalító kezelés létezik, ám nagyon fontos szem előtt tartani, hogy kizárólag a bőr mélyebb rétegeiben végbemenő folyamatok képesek a tartós, hosszú távú hatás elérésére. Szeretne éveket letagadni korából? Méghozzá fájdalom, tűszúrás, vagy sebészi beavatkozás nélkül?Akkor próbálja ki az arcfiatalítás legújabb módszerét, a luxus UTIMS HIFU ultrahangos kezelést!

olvass tovább

Exkluzív arcfiatalítás

  • 2015. február 23.

A Fehérhajó Revital Center egyedi, exkluzív kezelési csomagot fejlesztett ki a látványos és gyors arcfiatalító hatás érdekében. A Revital Plusz csomaggal nemcsak a bőrfeszesség, bőrtömörség – ezáltal az arc kontúrjának látványos javulását tudjuk elérni, hanem szükség esetén a tág pórusok nagyságának csökkentését, akár aknés hegek javulását is. A kezelés hatékonysága mellett az eljárás nagy előnye, hogy minimális fájdalommal számolhatunk, és a kezelés felgyógyulási idővel nem jár.

olvass tovább

A latex-allergia tünetei és kezelése

  • 2014. november 20.

A latex a gumigyártás alapanyaga. A gumit a gumifa (Hevea brasiliensis) kérgéből nyert tejnedvből állítják elő. Az anyag 1840-es felfedezése után 1927-ben számoltak be először latex érzékenységről.

olvass tovább

8 bizarr szépségkezelés

  • 2014. november 14.

Azt már tudjuk, hogy a nők szinte bármire képesek szépségük megőrzéséért és a legfájdalmasabb kezelések sem jelentenek problémát. A következő, külföldön népszerű szépségrituálék megismerése után azonban lehet, hogy inkább a fájdalmat fogod választani!

olvass tovább

Családos kezelések: páros fogszabályzás

  • 2014. november 04.

Egyre népszerűbbek a párban végzett szépészeti kezelések Dr. Kis-Márton Huba fogszabályozó szakorvosnál. Miért vág bele anya-lánya egyszerre a többéves folyamatba? Hogyan segíthetnek a testvérek egymásnak a fogszabis időszakban? Tesztelték: együtt könnyebb!

olvass tovább

A csecsemőkori ekcéma kialakulása és kezelése

  • 2014. október 31.

Az ekcéma a csecsemő- és kisdedkor leggyakoribb krónikus bőrbetegsége. Gyakorisága 8-15 százalék és ez az arány egyre nő. Dr.Vincze Ildikó, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusának segítségével utána jártunk, mi okozhatja a panaszokat és hogyan kezeljük a tüneteket.

olvass tovább

Ismerd fel időben a terhességi cukorbetegséget!

  • 2014. október 06.

Az adott, aktuális várandósság időszakában legelső alkalommal észlelt kóros szénhidrát anyagcserezavart nevezzük gesztációs, vagy terhességi diabétesznek. Kialakulását az örökletes hajlam, fizikai állapot és az életmód mellett a terhesség alatt bekövetkező hormonális változások is elősegítik. Kezelésével kapcsolatban dr. Turi Zsuzsanna szülész-nőgyógyász, a Nőgyógyászati Központ problémás terhességek gondozására specializálódott orvosa nyilatkozott.

olvass tovább

Napi Üzenet - augusztus 21.

  • 2014. augusztus 21.

A mai napon végezd sikerrel a napod összes tevékenységét. Ma vizes tevékenységek,kúrák, wellness kezelések, törődés önmagunkkal. Napi megerősítés: minden élethelyzetben megtalálom a jót és a jó gondolatokat.

olvass tovább