Kulcsszó keresés /


Alakul a Sziget programja

  • 2015. február 10.

Szigetes hírözön érkezett: a Telekom 2015-től a fesztivál egyik támogatója, ennek köszönhetően Telekom Aréna néven visszatér a Szigetre az elektronikus tánczene megasátra. Másrészt kiderült, hogy a mainstream elektronikus zene legfiatalabb szupersztár DJ-je, Martin Garrix prezentálja a Fesztiválköztársaság eddigi leglátványosabbnak ígérkező End Show-ját. És számos műfajban, mintegy harminc újabb előadó/zenekar neve is napvilágot látott.

olvass tovább

30 dolog, amire 30 évesen jössz rá

  • 2015. január 13.

Mivel a Stylemagazin csodás és fenomenális főszerkesztője, Szentesi Évi órája ma ütötte el a harmincat, ezért a tiszteletére szeretnék megemlékezni (mind a 25 évemmel, de exkuzálnám magam azzal, hogy koravénként én is nagyjából itt tartok) a csodás dolgokról, amiket az ember tapasztal, amikor megérkezett a harmadik X-be.

olvass tovább

Szívből, igazán - Könyvajánló

  • 2014. november 10.

Már sokszor ajánlottam nektek könyvet. Legtöbbször olyat, ami nekem valamiért sokat adott. Mondjuk ezzel nem mondtam nagy dolgot, mert nyilván nem ajánlanék olyat, amin alig tudom magam végigvergődni, vagy szép csendben feladom a küzdelmet és leteszem húsz-harminc oldal után. Napokig az ágy mellett hagyom, majd egy nagyobb takarításnál letörölgetem és beteszem a polcra. A helyére.

olvass tovább

Tipp: így nem öregít a smink

  • 2014. november 06.

A fiatal arcon a túl kevés vagy a túl sok festék is jól mutat. A harmincas éveinkben viszont már nem ilyen egyszerű jól kikészíteni magunkat, hiszen el kell kerülni az öregítő hatást. Sandy Linter a Lancôme Beauty at Every Age szakértője, erre ad tippeket:

olvass tovább

Még harminc szeptember

  • 2014. szeptember 02.

Ideért az ősz taknyosan, dideregve, hogy vártam én ezt a ragacsos nyár alatt. De nem a hűvöstől lettem náthás, hanem az allergiától a parlagfű miatt. Tudod, ennek ilyenkor van szezonja, októberre vége lesz – mondják a doktorok, akiknek egyre ritkábban hiszek.

olvass tovább

Stílusos szettek harmincasoknak

  • 2014. május 31.

Sokan, sokszor szeretnénk úgy öltözni, mint a gimnáziumban vagy az egyetemen, csak úgy éppen belebújni abba, amibe kedvünk van, ami a legjobban illik a hangulatunkhoz. Sapkát húzni, ha sehogy sem áll a hajunk aznap, edzőcipőbe bújni, vagy egy színes, feliratos felsőt viselni. A munkánk azonban legtöbbször nem engedi ezt meg, sőt sokszor megköveteli a formális megjelenést.

olvass tovább

Dupla ágyas barackpálinka, gyümölcslikőrök és pálinkakoktélok

  • 2014. május 02.

A 2014-es belvárosi Pálinkafesztivál rekordszámú kiállítóval és igazi pálinkakülönlegességekkel nyitja meg kapuit május 15-én, a Városháza Parkban. Minden harmincévest (aki idén ünnepli) a szintén 30 éves Békési Pálinkaház vendégül lát egy kupica pálinkára. Ráadásul ezúttal minden látogató készpénzért vásárolhatja meg pálinkáját, közvetlenül a készítőktől.

olvass tovább

Újra a belváros szívében a tavaszi Pálinkafesztivál

  • 2014. április 10.

Idén tavasszal a Pálinkafesztivál hozza hangulatba a belvárost, május 15-18. között ugyanis ismét a Városháza Parkban nyitja meg kapuit a rendezvény. A régi-új helyszínre költöző fesztiválon rekordmennyiségű, közel harminc kiállító vesz részt, ezúttal is a legjobb hazai párlatokat kínálva. A fesztivál egyik kuriózuma Magyarország pálinkafőzdéinek közös blendje, az Év Körtepálinkája lesz.

olvass tovább

Vadakat terelő juhász

  • 2014. március 31.

Annyi minden voltam már, pedig még harminckettő sem vagyok. Ha megpróbálnám leírni, kifutnánk az “éteri” sorokból. Voltam ügyvédjelölt, hírszerkesztő, újságíró gyakornok, tőzsdehírtolmács, projektmenedzser, birtokvédelmi ügyintéző, szinkrondramaturg és pénzügyi asszisztens nemzetközi szervezetnél (értsd: számla processzáló). Egy informatikai cégnél két hónapig tanítottak kábelezni és hálózatot építeni. Egy hosszúra nyúlt délután során pedig azért fizettek, hogy gyanútlan emberekre sózzam rá a PC Varázs c. informatikai zsebkönyvet. Mindezt telefonon.

olvass tovább