Kulcsszó keresés /


Hírességek és legviccesebb pillanataik

  • 2016. június 12.

Néha szerencsére bebizonyosodik, hogy a tökéletes sminkmaszk és több milliót érő ruhaköltemények alatt, kedvenc sztárjaink legbelül ugyanannyira emberiek, mint mi vagyunk. Azaz olykor kínos helyzetbe kerülnek, elesnek, bénáznak. Nevessünk legtöbbször velük (csak ritkán rajtuk) a következő összeállítást böngészve!

olvass tovább

A világtörténelem legdurvább megcsalásai

Talán mindenkivel megtörtént már, hogy a rosszabb vagy jobb végére került egy ilyen történetnek, de vajon mi lehet annál rosszabb, mint amikor éveken keresztül a teljes népesség csámcsog a katasztrofális magánéleteden? Hűtlen férfiak és nők, fura párok, dadusok, és prostituáltak, nézzük a hírességek legbotrányosabb megcsalásait!

olvass tovább

Hírességek tinifotói

  • 2016. június 07.

Hollywood legszexibb sztárjainak fotóalbumaiban is lapulnak olyan képek magukról, melyeket szívesen száműznének egy másik galaxisba. Ezek közül gyűjtöttük össze a legviccesebb gyöngyszemeket.

olvass tovább

Dalok, amelyeket másképp hallgatsz ezután

  • 2016. május 26.

Mindenkinek megvannak a kedvenc számai, melyekhez élete fontos momentumai kötődnek. De vajon ugyanannyira szeretnénk őket akkor is, ha kiderülne róluk, hogy valójában régebbi zenék koppintásaiból, vagy más énekesek által lepasszolt szerzeményekről van szó? Vagy, hogy nem is arról szólnak a legnagyobb slágerek, ahogy eddig gondoltuk? Íme, 35 érdekesség, amelyet eddig biztosan nem tudtál a zenékkel kapcsolatban!

olvass tovább

Az elmúlt száz év legbotrányosabb ruhái a filmvásznon és az életben

  • 2016. május 25.

Az tény, hogy a hírességek szeretik (néha) megbotránkoztatni az embereket, hol a viselkedésükkel (gondoljunk csak Kim Kardashianra), hol pedig az öltözetükkel (gondoljunk csak Kim Kardashianra). Az elmúlt száz évben pedig volt (néhány) olyan pillanat, amikor a sztárok kellőképpen meghökkentették a környezetüket a megjelenésükkel. A legemlékezetesebb alkalmakat gyűjtöttük nektek össze.

olvass tovább

Top 15: A legemlékezetesebb sminkek és frizurák a Cannes-i Filmfesztiválról

Ahogy annak az elmúlt napokban is szemtanúi lehettünk, a Cannes-i Filmfesztivál minden évben sztárparádé. 2016-ban május 11. és 22. között lepték el a hírességek a vörös szőnyeget, egyeseknek a megjelenése nagyobb, másoknak kisebb visszhangot kiváltva. Íme, a mi listánk az idei emlékezetes szépségpillanatokról, Blake Livelytól egészen Palvin Barbaráig.

olvass tovább