Kulcsszó keresés /


10 ajándéktipp gyermekeknek

  • 2013. december 04.

Sokszor az ember azzal sincs tisztában, hogy a saját gyerekét mivel lepje meg a fa alatt - de még ennél is nehezebb dolguk van azoknak, akik szeretnének valami hasznos ajándékkal beállítani gyermekes ismerőseikhez, csupán nem tudják mit lehet venni egy kisgyermeknek. Karácsonyig ebben szeretnénk segítséget nyújtani, így igyekszünk minden korosztályhoz ötleteket adni nektek, hogy könnyebb legyen a választás.

olvass tovább

Divattervezők jótékonysági babái

  • 2013. november 28.

Idén rendezik meg 11. éve azt a jótékonysági aukciót, mely a Szudán nyugati régiójában élő Darfur-i nehéz sorsú gyermekek megsegítésére hoztak létre- és amely a Frimousses de Créateurs névre hallgat jelenleg. Ebben az évben reméli az UNICEF, hogy megdöntik az eddigi rekordokat. Az idei aukción tizenegy híres neves divattervező vesz részt különleges babáival, mint például Jean- Paul Gaultier, Lanvin , Dior , Chanel, Gucci valamint Louis Vuitton, valamint ékszerészek, művészek egyaránt. Az aukció december 2-án kerül megrendezésre a párizsi Four Seasons Hotelben.

olvass tovább

Ünnepváró dekorációk gyerekkel

  • 2013. november 27.

Az advent közeledtével lassan el kell gondolkoznunk azon milyen ünnepi díszbe szeretnénk öltöztetni a lakásunkat. A gyermekek még inkább izgatottan várják a decemberi készülődést, így hoztunk néhány ötletet arra, hogyha együtt szeretnétek idén kifejezni kreativitásotokat.

olvass tovább

Gyermekkori szájbántalmak

  • 2013. november 26.

Nyálcsorgás, nyűgösség, sok sírás a fájdalom miatt. Így jelenhet meg az élet első herpesz vírus fertőzése. Az utóbbi hetekben megszaporodtak az ezen tünetekkel rendelkező gyermekek a rendelőkben. Szeretném tisztába tenni ezt a betegséget, ami nem más, mint az aftás szájgyulladás.

olvass tovább

11.20. A gyermekjogok világnapja

  • 2013. november 20.

Tudjátok-e, hogy a gyermekeket milyen alapvető jogok illetik meg? Mik azok a jogaik, amiket minden államnak biztosítania kell egy ott élő gyermek számára? Immáron 24. éve tartjuk számon november 20-át a Gyermekjogok világnapjának, utánajártunk eme Egyezmény hátterének.

olvass tovább

Stílusos gyermekek, márkahű anyukák Little Marc Jacobs S/S

  • 2013. november 07.

A pimasz és sajátos stílusáról híres divattervező Marc Jacobs 2014 -es új tavaszi, nyári gyermek kollekciója egyedi, de mégis hordható, éppen csak annyira kirívó, amennyire kell ! Egy biztos, a mini „fashioniszták” jó időben is szívesen fogják magukra húzni Jacobs ruhácskáit.

olvass tovább

A Cake-pops varázsa

  • 2013. október 26.

A sütinyalóka ismertebb nevén Cake-Pops az egyik legkedveltebb édesség a gyermekek körében. A házibulik nagy kedvence igazából bármilyen alkalomra elkészíthető, a legjobb benne mégis az, hogy akár apró sütemény maradványokból is könnyedén összeállítható és máris osztogathatjuk

olvass tovább

Barbie divatot teremt

  • 2013. október 16.

Barbie nagy átalakításon esett át - köszönhetően Hervé Léger-nek aki Max Azria- val az Azria csoport vezérigazgatójának együttműködésével dobja közösen piacra a képeken látható Barbie Doll-t. A csábos lányka mely vörös és fekete színű ruhákban hódítja meg a szenvedélyes Barbie rajongókat nem kifejezetten a gyermekek számára készült, és az ára sem arról árulkodik, hogy hétköznapi anyukák megrohamozzák majd az áruházat, de ha valaki mégis szeretne beszerezni egy csinos kis példányt, akkor eláruljuk, hogy október 15-től online elérhető lesz a kollekció potom 150$ -ért.

olvass tovább

Te és az élet

  • 2013. október 14.

Félek, hogy egyszer, ezen a világon, számomra minden közönyös lesz. Hogy ez a csodálatos, pezsgő, parányi életem elmúlik egy napon, és mindenemmel együtt elfelejtenek. Nem hagyok magam után semmit, nem lesznek síró gyermekek, és te sem fog zokogni értem, mert akkorra már rég máshol leszel, másvalakivel.

olvass tovább

Luxusholmi a gyermeken

  • 2013. október 01.

Egyedi és ritka kövekből álló luxusékszereket mutattak be a napokban gyermekeken az olasz Roberto Callegari kollekciójából. A képek természetes egyszerűséget, letisztultságot sugallnak. Mi a véleményetek eme párosításról?

olvass tovább