Kulcsszó keresés /


Alberta Ferretti 2011-es előzetes

  • 2010. július 19.

Az olasz tervezőnő pályafutása során mindig is biztos kezéről, jó ízléséről volt híres. Kollekciói mindig egy meghatározott koncepció szerint épülnek fel. Idén ez Afrika, azon belül is Észak-Afrika.

olvass tovább

Nagy fogás Mexikóban

  • 2010. május 05.

Az utóbbi hetekben és hónapokban az izlandi vulkán ámokfutása és a nem létező görög pénzügyi egyensúly mellett a mexikói drogkartellek egymás közti, illetve a rendőrséggel való összetűzései is jócskán teret kaptak a világsajtóban. Ide kapcsolódó hír a mexikói rendőrség büszkén bemutatott fogása. Nem csodáljuk. 

olvass tovább

A 2009-es nyár különlegességei a H&M-nél

  • 2009. május 07.

Matthew Williamson május 14-től körülbelül 1600 üzletünkbe érkező vibráló, napfényes kollekciója briliánssá teszi a nyarat a H&M-nél. A világutazók divatja által befolyásolt női kollekción kívül Williamson - eddigi pályafutása során először - egy férfikollekciót is tervezett a H&M számára.

olvass tovább

Nem csak mozgásra

  • 2008. január 02.

Melegítők és ultra könnyű cipők modern design városi futáshoz vagy városon kívül. Anélkül, hogy a hasznosság kárára menne a sport öltözet most még emelkedettebb.

olvass tovább

Ultimate Santana: egy gitármágus élete korongon

  • 2007. november 27.

Carlos Santana nem egyszer összegezte már életművét, de a 2007-ben hatvanadik születésnapját ünneplő aranykezű gitárosnak a kerek évforduló okán kijárt egy ultimate címkével ellátott válogatáslemez. Santana idős fejjel lett igazi slágergyáros, így ez a - pályafutása során már második válogatás már nagyobb részben az utóbbi évek termésére helyezte a hangsúlyt.

olvass tovább

Kimi Raikkönen a világbajnok

  • 2007. október 21.

A magyar népmesékből jól ismert momentum, hogy a legkisebb fiúnak ki kell állnia a próbákat mielőtt elnyeri a királylány kezét és a fele királyságot. A jégembernek becézett versenyző kiállta őket, és hatalmas elégtételként végre világbajnok lett. Ennek apropóján bemutatjuk Kimi pályafutását a kezdetektől napjainkig.

olvass tovább