Kulcsszó keresés /


A 10 legikonikusabb designer darab

  • 2013. november 21.

Amiről már mindenki hallott, amit mindenki látott, és amire többnyire nem csak a divatkedvelők kezdenek bociszemekkel nézni. Álom, wishlist, státuszszimbólum, és a legkedveltebb replika, illetve inspirációforrás.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 21.

  • 2013. november 21.

A mai napon alakítsd át a vitás helyzeteket a harmónia forrásává. Ma végezz vízkúrákat, tisztítókúrát és megújíthatod a tested böjttel. Napi megerősítés: testem - lelkem visszatér a jó egészség természetes állapotába.

olvass tovább

A bennünk élő gyermek

  • 2013. november 14.

Mindannyian nyitott szívvel, tisztán, csodálatos belső fénnyel, végtelen lehetőségek forrásaként születtünk. Ha volt már alkalmunk megfigyelni a születés csodáját, érzékelhettük az újszülött ragyogó jelenlétét. Most ennyi év után hová tűnt ez az ősi fény? Elillant örökre, vagy megfakulva ugyan, de halványan átsejlik még valami az eredeti fényességből?

olvass tovább

Napi Üzenet - november 2.

  • 2013. november 02.

A mai napon meditálj, egyesítsd önmagadban az eget és a földet, rezegj együtt a szeretettel. Ma végezz csendes szertartást, emlékezz szeretteidre. Napi megerősítés: Egy vagyok az Univerzum végtelen szerető forrásával, mindenkor biztonságban vagyok.

olvass tovább

Nincs titok!

Az ember állandóan a világ nagy titkai után kutat. Folyton a boldogság forrását keresi, a jó házasság titkát, a trükköket, amelyekkel egyesek boldogságot képesek találni. Mert valamiért mindannyian úgy gondoljuk, hogy létezik titok, mert anélkül nem mehetnek csak úgy a dolgok, mert különben a mi életünk is könnyen, nehézségek nélkül, nagyszerűen és örömtelien működne…

olvass tovább

Napi Üzenet - október 8.

  • 2013. október 08.

A mai napon gyűjtsd össze és mozgósítsd az energiáidat és vezesd át a cselekedeteidbe. Ma rendezgesd az otthonodat, moss, tisztíts, locsolj, énekelj. Napi megerősítés: a tiszta, rendezett környezetem tápláló forrásként inspirál és erőt sugároz felém.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 7.

  • 2013. október 07.

A mai napon mutass szeretetet a Nők iránt, (akár férfi akár női testben születtél) a Nőiség Varázslatos Szent napja ez. Ma végezz gyógynövényekkel való terápiákat, vízkúrákat, foglalkozz szellemi fejlődéssel, művelődj. Napi megerősítés: A Női Őserő tápláló forrását elfogadom, tisztelem és gyógyítom.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 3.

  • 2013. október 03.

A mai napon töltődj fel a Természet energiáival, sok-sok nagy lélegzetvétellel, ami az életed. Ma törődj egészségeddel, gyógyítsd, vagy gyógyíttasd magad talpmasszázzsal, kezelésekkel, gyógyteákkal, egészséges ételekkel, és gondolatokkal. Napi megerősítés: körülöttem van a mindent tápláló univerzum és ráhangolódom az élet Forrására.

olvass tovább

Spórolj 30 ezret a villanyszámlán!

  • 2013. október 02.

Egy felmérés szerint, ha minden német háztartásban csak egyetlen 60 wattos izzót a megfelelő LED fényforrással helyettesítenének, a megtakarított energia egyenértékű lenne egy nagyváros éves fogyasztásával.

olvass tovább