Kulcsszó keresés /


Ezek lesznek az ősz legnépszerűbb sminktrendjei

  • 2016. április 14.

A februári-márciusi divathetek előrejelezték nekünk, hogy milyen stílusú ruhákat fogunk viselni 2016 őszén, illetve a backstage fotókból az is kiderült, hogy mik lesznek a következő szezon szépségtrendjei. Amire szükséged lesz: fekete szemceruza, sötét rúzs, barackos árnyalatok és némi csillámpor!

olvass tovább

Az Oscar Legjobb film díja nyomában

Február 28-án, vasárnap késő délután kerül megrendezésre a 88. Oscar-gála a Los Angeles-i Dolby Színházban. A filmes díjátadók legnemesebbike, ismét nyolc egész estés filmprodukciót jelölt a Legjobb film kategóriában, amelyeknek így lehetősége nyílik elvinni az este fődíját. Alább egy laikus véleményét olvashatjátok a szóban forgó alkotásokról.

olvass tovább

Új Karányi-lemez(ek)

Nyolc, hallgatással teli, mégis aktív év után újabb, immár negyedik lemezével rukkol elő a kétszeres Fonogram díjas Karányi. A dolog ennyire azért nem egyszerű, de az biztos, hogy február 27-én az Akvárium Klubban élőben is kapunk ízelítőt.

olvass tovább

A leggyönyörűbb Oscar-díjas színésznők

  • 2016. február 22.

Február 28-án kerül megrendezésre a 88. Oscar-díjátadó gála, amit már most tűkön ülve várunk! A nagy napra készülvén, sorra vettük az elmúlt évek Legjobb színésznőnek járó díj gyönyörű nyerteseit. Következzen a Stylemagazin tízes toplistája!

olvass tovább

Kocsmavacsorák a Gellértben

  • 2016. február 18.

A Gellért Hotel lesz az ország legnagyobb sörkocsmája. A Danubius Hotel Gellért majd’ 100 éves történetének legnagyobb átváltozására készül február 19-21 között. Budapest egyik legszebb szállóépülete az ország legnagyobb sörkocsmájává avanzsál, benne eszem-iszom, dínom-dánom, ahogy ez egy sörfesztiválkor illik.

olvass tovább

Téli futás - bárhol, bármikor

  • 2016. február 17.

Gyakori, sőt, inkább egyeduralkodó tévhit, hogy télen nem lehet futni. Ez a rendkívül kényelmes vélemény nyilvánvaló, hogy a mindenkiben megbúvó természetes lustaságból fakad. Oszlassuk el a tévhitet, olvass, majd este fuss!

olvass tovább

12 szerelmes tipp Valentin-napra

  • 2016. február 13.

Szent Bálint, azaz a szerelmesek védőszentjének ünnepe, a globalizáció hatására hazánkban is kultusszá vált a '90-es évektől kezdődően, és azóta óramű pontossággal, minden február elejétől, bárhova nézünk, vészjóslóan fenyegetnek Cupido szívecskés nyilai. Akár szeretjük, akár nem, egy biztos: nem lehet szó nélkül hagyni az év legszerelmesebb napjának titulált 14-ét, azaz a Valentin napot.

olvass tovább

Whitney Houston - Az angyali hang örökké él

  • 2016. február 11.

2012. február 11-én döbbenten és mély fájdalommal fogadta a hírt a világ, miszerint Whitney Houston tragikus körülmények között elhunyt. Bátran kijelenthetjük, hogy Whitney minden idők egyik legnagyobb énekesnője. Pályafutása alatt összesen 415 díjat, illetve kitüntetést vehetett át. Albumaiból több mint 180 millió fogyott világszerte. Emlékezzünk együtt a legendára! Hallgassátok meg magazinunk top tízes Whitney Houston válogatását!

olvass tovább

Ma van a Majom évének első napja!

  • 2016. február 08.

Február 8-a a kínai új év első napja. A Tűz elem és a Majom állatjegy évében járunk, így összegyűjtöttünk néhány általános tudnivalót, és az ekkor születettek legjellemzőbb tulajdonságait. A kínaiak szerint legalábbis.

olvass tovább

A február legnépszerűbb divattrendjei

Hiába várjuk epekedve a tavasz első napsugarait, még a tél utolsó hónapjában is rétegesen, melegen kell felöltöznünk. Egy kis vérfrissítés azonban senkinek sem árthat, úgyhogy lássuk, némi fortély segítségével hogyan vihetsz újra energiát téli megjelenésedbe!

olvass tovább