Kulcsszó keresés /


Ágnesről a Magyar Költészet Napján

  • 2013. április 11.

Ágnes, különös egyéniség, a stílust, amelyet képvisel, nehéz meghatározni, talán egyszóval annyit mondhatnánk: értékes. Az egyedi hangú énekesnő, van, hogy hosszú időre eltűnik, mélyen elvonulva a világ zajától alkot, hol pedig, akár egy üstökös, berobban és több órás előadásaival ejti ámulatba a különlegesen szépre, és magasztosra kiéhezett közönségét.

olvass tovább

Plusz előadás az István, a királyból

  • 2013. március 09.

Harmadik előadást hirdet a Szegedi Szabadtéri Játékok az István, a királyból, olyan hatalmas az érdeklődés a rockopera iránt. Alföldi Róbert rendező hétvégén ismertette koncepcióját a szerzőkkel.

olvass tovább

Napi Üzenet - március 5.

  • 2013. március 05.

A mai napon adj mindenkinek figyelmességet, kedvességet, együttérzést, a feléd áramló energia mindennél hatalmasabb. Ma továbbképzésre, előadásra, programokra nyílj meg, sokat lendíthet az életeden. Napi megerősítés: Minden jót amit az élet tartogat számomra elfogadom és tudom, hogy csak embereken keresztül kaphatok.

olvass tovább

Duma vagy nem duma?

  • 2012. december 02.

Az elmúlt időszakban fellángolt a vita a közelgő világvége kapcsán. Sokan vélik, hogy egy hónap múlva bekövetkezik, mások biztosak benne, hogy nem.

olvass tovább