Kulcsszó keresés /


Melyik Marc Jacobs táska tetszik?

  • 2011. november 01.

Marc Jacobs a divatvilág egyik legismertebb személyisége, afféle sztár-divattervező, akinek bemutatóin rendszeresen tűnnek fel prominens személyek. Hívei közé tartoznak olyan hírességek, mint Victoria Beckham. A tervező kollekciójában természetesen táskákat is találunk. Te melyiket választanád?

olvass tovább

Mugler- extrém, provokatív, sokkoló

  • 2011. október 28.

2010-ben, Thierry Mugler, a neves francia divattervező úgy gondolta, 63 évesen nem árt átadni a stafétát egy kreatív, fiatal elmének, aki tovább öregbíti a híres párizsi divatház nevét. A választás Nicola Formichetti-re esett, ő lett az új kreatív igazgató, s a nevet is Mugler-re változtatták, elhagyva a keresztnevet.

olvass tovább

ANH TUAN 2011-2012-es őszi-téli kollekciója

  • 2011. október 21.

Luu Anh Tuan egy vietnámi gyökerekkel rendelkező magyar tervező. A ruháiban, táskáiban, cipőiben és kiegészítőiben fellelhető harmónia titka az egyedi felületekben, a különleges anyagkezelésben rejlik, melyet ő maga fejlesztett ki.

olvass tovább

Coco Chanel náci kém volt?

  • 2011. augusztus 16.

Náci kém volt a II. világháború idején Coco Chanel (1883-1971) ünnepelt francia divattervező egy kedden megjelenő új amerikai életrajzi könyv szerint.

olvass tovább

Christian Dior

  • 2011. július 27.

A francia divattervező alapította a világ legnagyobb divatházát. A Dior mutatta be elsőként félévente az új kollekcióit, és ezzel döntően hozzájárult a francia konfekcióipar fellendüléséhez.

olvass tovább

Csillogás - luxus: FASHION DELUXE HUNGARY 2011

  • 2011. május 23.

2011. május 25-én 18 órától Fashion Deluxe Hungary 2011 címmel 9 divattervező tart különleges divatbemutatót a Boscolo-ban. Az egyedi performance-okkal gazdagított bemutatón híres és feltörekvő divattervezők mutatják be az idei nyári öltözködés trendjeit. A show igazi csemege mindazok számára, akiket érdekel, hogy merre haladnak a magyar divattervezők, melyek lesznek az aktuális trendek, illetve hogyan mutatható be mindez nem mindennapi látványelemekkel fűszerezve. Tervezők: Léber Barbara, Király Tamás, EXP Fashion, Green Culture, LeCorset, Essende, Hercendorfer Tímea, Szépligeti Ágnes, Matliák Eszter, az est rendezője Dányi András. A tervezőkön kívül olyan hírességek is ott lesznek, mint Orosz Barbara, Sarka Kata, Nkuya Sonia vagy Lévai Adrienn, akik különösen érdeklődnek a magyar tervezők munkái iránt.

olvass tovább

Kitűnni vágyóknak kitűnő a fehér

  • 2011. május 10.

Egyszerre visszafogott és magamutogató, természetes és bevállalós, egyszerre sugall egyszerűséget és luxust is: ez a fehér szín. A nyári ruhatrendekbe menetrendszerűen visszatér, de idén egész évben bátran nyúlnak hozzá divattervezők, designerek és lakberendezők is – a fehér szín térhódítása jóval több, mint egyszerű divathóbort.

olvass tovább