Kulcsszó keresés /


Kate Moss újra függő

  • 2012. március 20.

Ám most nem az alkohol és a drog tartja fogságban őt, hanem a Dior Addict Extreme rúzs újdonságok! Hiszen Kate lett az arca a Dior Addict Extreme új make up kollekciójának.

olvass tovább

Dívák kedvenc illatai és sminkszerei

  • 2012. március 07.

Minden nőnek megvan a kedvenc színésznője, énekesnője. Persze egy szőke kék szemű nő nehezen fog Rihannára hasonlítani, de tisztelgésképp nyugodt szívvel viselheti a barbadosi popkirálynő kedvenc parfümét.

olvass tovább

Dior, Párizs, je t'aime

  • 2012. március 05.

Még javában tart a párizsi divathét, ahol a nagy divatházak, és neves tervezők mutatják be a 2012 őszi-téli kollekciójukat. John Galliano-t Bill Gaynet váltotta a Dior tervezői székében, és meg kell, hogy mondjuk, remek munkát végez!

olvass tovább

Monica Bellucci a Dolce & Gabbana Make up új arca

  • 2012. március 05.

A Dolce & Gabbana divatóriás dekorkozmetikumainak arca idáig a csodaszép, szőke, Scarlett Johansson volt, ám most egy érett, mediterrán színésznőre tették le a voksukat: Monica Bellucci vörös ajkai pedig ügyes marketingfogásnak bizonyulnak.

olvass tovább

Trendi hótaposók

  • 2012. február 06.

Pánikkeltés felsőfokon: jön a hó, de még mennyi! Sosem látott havazással riogattak az időjárásjelentésekben, és lőn, megérkezett. Van miben havatlapátolnotok?

olvass tovább