Kulcsszó keresés /


Kylie Jenner hajevolúciója

A több, mint 71 millió Instagram-követővel rendelkező, legfiatalabb Jenner lány olyan sűrűn váltogatja a haja színét és formáját, mint más ember a fehérneműjét. Nem kell persze megijedni – nincs az az ember a világon, akinek a haja elbírna ennyi megpróbáltatást -, igen gyakran szokott parókákat használni, és mára már védjegyévé vált, hogy a rangosabb eseményeken, vagy éppen a szürkébb hétköznapokon nem éppen természetes színű hajkoronával jelenik meg.

olvass tovább

Női hírességek, akik kísértetiesen hasonlítanak férfi hírességekre

  • 2016. augusztus 01.

Olyat már láttunk, hogy két ember kísértetiesen hasonlít egymásra. Olyanra is felfigyelhettünk, hogy azonos nemű sztárok hazudhatnák azt, hogy testvérként születtek. Na, de annak mekkora a valószínűsége, hogy egy női híresség a megszólalásig hasonlítson egy másik celebrity-re, aki történetesen férfi? Összegyűjtöttük a celebvilág ellentétes neműi között a legszembetűnőbb hasonmásokat.

olvass tovább

Taylor Swift összes szerelme, rangsorolva

Természetesen mi itt a magazinnál hiszünk abban, hogy minden nőnek szíve joga annyi férfival járni, amennyivel óhajt, de ha az egész világ előtt teszi, ráadásul tragikus végjátékokkal, abból valószínűleg fognak rendkívül szubjektív listák születni, mint az enyém is.

olvass tovább

Mindenki kedvence - 52 fotó a ma 52 éves Sandra Bullockról

Sandra Anette Bullock 1964. július 26-án született Amerikában, de opera énekesnő édesanyja révén, félig német származású. Sokáig úgy volt elkönyvelve Hollywoodban, mint a színésznő, akivel jó könnyű komédiákat forgatni, aztán hozott néhány vérfagyasztóan zseni filmet, majd 2010-ben el is nyerte élete eddigi egyetlen Oscar-díját A szív bajnokai című filmben nyújtott alakításáért. Azóta kapott még egy jelölést a Gravitációval, de ha több arany szobrot nem is nyer, a legközkedveltebb színésznő díját akkor is ő tudhatja magáénak. Most az ő stílusalbuma következik:

olvass tovább

A leghíresebb Bond-lányok akkor és most

  • 2016. július 21.

Az 1962-es Dr. No óta sokat változott a világ és a James Bond lányokkal is fordult egyet a föld. A filmek főcímdalait újrahallgatni pedig valóságos időutazás. Összegyűjtöttük a Bond-lányokat Ursula Andresstől Denise Richardsig, azaz egészen a kétezres évekig. Lássuk, ki mennyit változott azóta. Bónuszként mellékeltük a betétdalokat is. James Bond rajongóknak kötelező!

olvass tovább

Híres mellek, avagy sztárok melltartó nélkül

  • 2016. július 14.

A nap végén hazaérni és levenni a tökéletesen kerek melleket formázó, kényelmetlen melltartót a világ egyik legjobb érzése. Hogy a fotósok folyamatos figyelmét magukon tudó hírességek mutatkozhatnak-e divatból, polgárpukkasztásból, vagy akár puszta kényelemből melltartó nélkül a nyilvánosság előtt, döntsétek el ti!

olvass tovább