Kulcsszó keresés /


Stylemagazin sminkvarázs

  • 2011. március 11.

Elkészültek a sminkvarazs.com a Stylemagazin által kiírt verseny 10 +1 győztesének beauty képei az MTAphoto Studio-ban. Március 16-tól külön-külön mutatjuk be a lányok átváltozásának eredményét.

olvass tovább

Cacharel - Scarlett

  • 2009. július 21.

Rejtôködj és tárd fel az igazi személyíségedet - ez a kettôség határozza meg Scarlett világát. Egy "ragyogó" nô, egy egyéniség, aki bájos és titokzatos, finom és szenvedélyes. Annak, aki arra született, hogy gazdag és aktyv életet éljen sok-sok tapasztalattal és szerelemmel.

olvass tovább

A szép bőr új esélye

  • 2009. június 15.

Magyarországon egyedülálló, rádiófrekvenciás kozmetikai géppel egy időben prebiotikus kozmetikumcsaládot mutattak be, mely új anyagaival az eddigieknél hatékonyabban szünteti meg a pattanásokat és más bőrproblémákat.

olvass tovább

Kézápolás felsőfokon

  • 2009. június 09.

Ápolt kéz - kellemes érintés. Egy kézcsók, egy meghitt vacsora, egy kézfogás. Életünk legkellemesebb pillanatai is kínossá válhatnak, ha kezeinken meglátszanak a megerőltető munka, a káros környezeti hatások, vagy a könyörtelenül rohanó idő nyomai. Ilyenkor megpróbáljuk elrejteni őket, és így gyengéd simogatások, érintések maradhatnak el.

olvass tovább

Célzott hidratálás a szem körüli puffadtság ellen

  • 2009. június 02.

A szem körül a bőr 3-5 x vékonyabb és érzékenyebb, mint arc többi  részén. Erekben gazdagabb, könnyebben dehidratálódik, ezáltal jobban meglátszanak rajta a dehidratáltság és a fáradtság  jelei: barázdák, finom vonalak, szem alatti táskák. Fontos, hogy hidratáljuk minden nap, és serkentsük a mikro- keringést.

olvass tovább

Almost Powder Makeup SPF 15 a Clinique-től

  • 2009. január 26.

Az ázsiai nők porcelánszerű bőre és páratlan bőrápolási kultúrája messze földön híres. A Clinique nemzetközi felmérése, a Global Truth in Beauty szerint Japánban és Koreában az alapozó a legnélkülözhetetlenebb sminktermék, melyet a japán nők 90%-a naponta használ.

olvass tovább

Celine Dion Sensational Moment

  • 2008. november 18.

A Coty Beauty 2008 őszén egy ragyogó új illattal bővíti a Celine Dion illatcsaládot. Ez az új illat, a Celine Dion Sensational Moment, amely a kollekció korábbi illataihoz hasonlóan annak a  Celine-ből áradó szenvedélynek a megtestesülése, amelyet a szerelemért, a zenéért és magáért az életért érez.

olvass tovább