Kulcsszó keresés /


Ezért jó egy férfi barátjának lenni

  • 2018. május 24.

Sokan azt mondják, hogy nőkként férfiakkal barátkozni értelmetlen, hiszen a férfi-női barátság egyszerűen lehetetlen. Nos, sztereotípiák ide vagy oda, a csajok között gyakran felbukkanó rivalizálás idegesítő, és fárasztó, így hát nem csoda, ha időnként mégis esélyt adunk a pasikkal való barátságnak is. Egy értelmes férfi sokban hozzájárulhat ahhoz, hogy fejlődjön a személyiségünk.

olvass tovább

6 kérdés, amikre ha igennel tudsz felelni, rájössz, hogy sokkal sikeresebb vagy, mint gondolnád

  • 2018. május 17.

Ha valaki megkérdezné, hogy sikeresnek tartod magad, mi lenne a válaszod? Az általános sémák alapján mérnéd magad másokhoz, vagy képes vagy felfedezni az igazán fontos dolgokat? Vajon sikeresnek látod magad még akkor is, ha nem áll minden tényező tökéletesen együtt az életedben? Ha az alábbiak stimmelnek, hidd el, sokkal sikeresebb vagy, mint gondolnád!

olvass tovább

Top 10: Filmek a barátságról

  • 2018. május 14.

Vannak emberek, akik jóban-rosszban mellettünk állnak; velünk nevetnek az élet szép pillanataiban és velünk sírnak a nehéz időkben – ők a földi őrangyalaink, másnéven a barátaink. Összegyűjtöttük kedvenc filmjeinket a barátságról.

olvass tovább

8 biztos jel, hogy kígyót melengetsz a kebleden

Néha nehéz megmondani a különbséget aközött, hogy valaki eredendően kedves és aközött, hogy azért teszi ezt, mert érdeke fűzi hozzá, hogy jól alakuljanak a dolgok. Ha azonban kicsit jobban odafigyelsz az elejtett jelzésekre, akkor nem fog gondot okozni, hogy leleplezd a másik valós arcát.

olvass tovább

A férfi és nő közötti barátságról

  • 2018. május 02.

Sokan megkérdőjelezik az ellenkező neművel való barátság létjogosultságát, mert úgy gondolják, hogy az egyik fél minden esetben többet akar. De valóban igaz, hogy nem létezik férfi és nő között igazi barátság?

olvass tovább

10 film az igaz barátságról

Általában a szerelemnek szoktuk a legnagyobb jelentőséget tulajdonítani, pedig a barátág az, ami egy egész életen át, kitartóan, változatlanul elkísérhet minket. Szó sincs arról, hogy a barátságokat ne tenné próbára az idő, vagy hogy ne formálódna folyamatosan, azonban mindig számíthatunk egymásra, még akkor is, amikor esetleg egy-egy szerelem véget ér. Most azokat a filmeket gyűjtöttük össze, amelyek megmutatják, hogy milyen is az igaz, őszinte barátság!

olvass tovább

A csúf igazság – dolgok, amikkel szembesülni fogsz, ha barátkozni akarsz az exeddel

Nagyon megosztó téma, hogy mégis milyen kapcsolatot érdemes fenntartanunk az exünkkel. Mindig számításba kell venni, hogy ez nem csak kettőtökre, hanem új, vagy jövendőbeli partnereitekre is hatással van, így van pár dolog, amit nem árt fontolóra venni. Van, aki szerint mindenképpen érdemes fenntartani egy viszonylag emberi kapcsolatot, mások szerint teljesen fölösleges, és inkább árt, mint használ, ha barátkozni próbálunk egykori szerelmünkkel. Igazságot tenni mi magunk sem tudunk, viszont van 6 dolog, amivel te is egészen biztosan szembesülni fogsz, ha úgy döntesz, hogy az egykori nagy Ő-vel öribarik lesztek!

olvass tovább

Az igazi barátság valódi értéke

Régebben nem értettem, hogy lehet, hogy egyeseknek kész armadájuk van, ha barátokról beszélünk, hogy minden héten másokkal járják végig a nyüzsgő pesti éjszakát. De ahogy egyre többféle emberrel, és különböző kapcsolatokkal lett dolgom, rájöttem, hogy ez csak a felszín. Hogy hiába száz haver, ha nincs legalább egy, igaz barát közöttük.

olvass tovább

Cím : P.S. I love U

Kedves Big! Hidd el, én sem gondoltam, hogy az utolsó üzentemet még egy utolsó levél is követi, de rájöttem, hogy az egyetlen, amivel menthetem a menthetőt- jelen esetben egy barátságot Veled-, ha nem hagyok kimondatlan szavakat és fel nem tett kérdéseket.

olvass tovább

Idézetek egy csacsi, öreg medvebocstól

Sokunk gyermekkori nagy kedvencei voltak a mindig falánk Micimackó és barátai, mikor is egy rövidke időre mi is a Százholdas pagonyban kalandozhattunk velük együtt. A kedves kis mese hösei, egyszerű, olykor tréfás, de szívet melengető bölcsességeikkel tanítottak meg minket az élet nagy dolgaira, különösen a szeretetre és a barátságra.

olvass tovább