Kerti térburkolatok megválasztása I. rész

  • 2014. április 26.

Otthonunk kertje sokunknak áll nagyon közel a szívéhez. Ki az, aki nem szereti élvezni a nap legelső sugarait, majd a melegebb idő érkeztével a családdal, barátokkal eltölteni egy kellemes grill vacsorával egybekötött estét a kertben vagy a teraszon? Lényeges, hogy kellő figyelmet fordítsunk arra, hogy az esztétikumot összehangoljuk a használhatósággal - és persze a biztonsággal.

olvass tovább

Isten éltessen Jennifer Aniston!

  • 2014. február 12.

Gondolnád, hogy a Jóbarátok Rachel Greenje, azaz Jennifer Anniston a héten töltötte be a negyvenötöt? A szőke szépségről bátran állíthatjuk, hogy évről évre jobban néz ki, az idő múlásából neki tényleg sikerült előnyt kovácsolnia. Ikonikus frizurája és bájos mosolya mellett bomba alakjával is rendre lenyűgözi a nagyérdeműt filmjeiben.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. február 8.

  • 2014. február 08.

A mai napon ne gátold meg a tehetséged kifejeződését. Ma menj közösségbe, barátokkal beszélgess. Napi megerősítés: képességeim birtokában cselekszem,és világomban minden rendben van.

olvass tovább

10 ajándék ötlet újszülöttnek

  • 2013. december 15.

Egy kisbaba érkezése nem csak a szülőknek okoz ám nagy fejtörést, de a rokonságnak, ismerősöknek, barátoknak egyaránt. A szükséges alap felszereléseket várhatóan a szülők fogják beszerezni, de ennek ellenére is van egy két olyan hasznos dolog, amiben besegíthetünk, így hoztunk 10 olyan ötletet, amivel tuti nem lehet melléfogni, ha babaváró karácsony elé nézünk.

olvass tovább

Tóth Vera: Barátok és halálos betegségek

  • 2013. december 13.

Sokat gondolkodom mostanában azon, hogy lehet elfogadni azt, mikor egy közeli barát gyilkos kórral küzd. Amikor az ember csak hallja innen-onnan a történeteket, akkor talán annyira nem fogja fel, maximum egészséges empátiával próbál együtt érezni, de igazán akkor tudjuk meg, milyen súlya van ennek, ha egy hozzátartozónk, vagy barátunk szenved a betegségben.

olvass tovább

Tél: amikor egyáltalán nem tudunk öltözködni

  • 2013. december 10.

A tél és a téli ünnepek közeledtét a világ plázásított pontjain kétségtelenül jelzi, hogy a bevásárlóközpontokban a vécétől a felvonókig zümmög, ordít, csörömpöl a dzsingülbellsz, a fák világítanak az utcákon, és az ember Facebook oldalát George Michael "laszt krisztmösz" című örökérvényű karácsonyi eposzával firkálják össze a drága barátok.

olvass tovább

Egyszer mindenki Bridget Jones akart lenni

  • 2013. október 29.

Bridget mi vagyunk: te és én. Ha valaha is túl jól érezted magadat szingliként. Ha harmincasként még mindig kiborítanak a családos barátok. Ha túl sokat, illetve ha túl gyakran húzod meg a vodkásüveget, majd lelkiismeret furdalás nélkül, este tízkor is benyomod azt a sütit. Bridget, a kilencvenes években egyedülálló volt (a szó minden értelmében), üde és vicces. Helen Fieilding írónő idén, az első könyv megjelenése után tizenhét évvel búcsúzik el tőlünk, és a főhősétől. De vajon mennyire érezzük még mindig sajátunknak a történetet?

olvass tovább

Mai mosoly: vargányakrémleves

  • 2013. október 21.

Ez egy régi recept, még abból az időből mikor hetedhét ágra sütött a nap. Volt itthon vargányám, ugyan nem friss, de frissen fagyasztott és egy szikkadt kalácsom. Akkor gondoltam én, vargányakrémlevest csinálok a barátoknak, meg báránysültet indiai módra mandulás rizzsel és raitával,, miközben összevetjük nyaralásunk fényképeit, jókat nevetünk, borozunk, miegymás. Tehát következzék a recept, ami szerintem akár egy őszi estén is nagyon jól eshet a család apraja-nagyjának.

olvass tovább

Mai mosoly: Maxine tortája

  • 2013. augusztus 08.

Maxine a világon a legeslegcukibb lány! Ha valahova megyünk, belép az ajtón és mindenkinek mosolyra görbül a szája. Óriási egyéniség és imádom, hogy mindig pozitív. Olyan sok szeretetet ad mindenkinek, örülök, hogy megismerhettem és barátok lettünk. Ezért nagyon hálás vagyok, tudják hogy kiknek! Ezt a tortát most a szülinapja alkalmából készítettem.

olvass tovább