Kulcsszó keresés /


Legyen a bőröm végre szép és egészséges!

  • 2017. április 01.

Tegye fel bátran a kezét az, akinek ezek a gondolatok legalább hetente egyszer megfordulnak a fejében: a bőrápoló termékek egész hada áll rendelkezésünkre, van bőven miből választani, de valahogy mégsem találjuk az igazit….. Ismerős?

olvass tovább

Arckrém, ami bőrré válik? Létezik ilyen!

  • 2017. február 23.

Mindig egy jó arckrémre vágytál: védje, hidratálja a bőrt, regeneráló és szépítő hatása mellett pedig ránctalanítson is. De mitől igazán jó egy krém? Dr. Házi Edina kutató- fejlesztő,natúrkozmetikum specialistát kérdeztük róla.

olvass tovább

Kávészünet a fürdőszobában? Hidd el, lehetséges!

Kávé nélkül nincs élet. Legalábbis ez az én alapelvem. Finom, frissítő, kedvem szerint variálható-kombinálható és mértékkel fogyasztva ráadásul még egészséges is. Kevesen tudják, de a kávé nemcsak pezsdítő varázsital, de az egyik leghatékonyabb kozmetikum, amely erős antioxidáns, csökkenti a gyulladást és a duzzanatokat, valamint feszesíti a bőrt. Ha te is szeretnéd kedvenc reggeli italodat a mindennapi szépségápolás szolgálatába állítani, itt az idő, hogy időnként a fürdőszobában tarts kávészünetet.

olvass tovább

10 trendi téli szín a körmeidre

A téli hidegben érdemes kiemelt figyelmet szentelni a bőrápolásnak, ezen belül pedig kifejezetten a kezünk védelmének, hiszen bőrünk ilyenkor könnyen kiszáradhat. Mindemellett természetesen körmeink megfelelő ápolása, és esztétikussá tétele is cél, és szerencsére rengeteg olyan színt találhatunk, amelyek illenek a szezon trendjeihez.

olvass tovább

Style Tipp: C-vitamin bomba a bőrnek.

  • 2016. december 15.

Ha igazán előrelátóak vagyunk, olyan ajándékot választunk magunknak- vagy annak ,akivel igazán törődünk- aminek nagy hasznát veszi az ünnepek után is. Tökéletes választás például egy igazán ütős bőrápoló, ami igazán sokat fog segíteni a karácsonyi hajtás és szilveszteri bulik után.

olvass tovább

Style Tipp: Omorovicza Kék Gyémánt Kollekció

  • 2016. november 29.

Ha igazán szép bőrt szeretnénk, a sejtek megfelelő működését kell biztosítanunk. Az Omorovicza alapítói, Stephen és Margaret a márka vegyészeivel sokat beszélgettek a fiatalos bőr megőrzéséről és arról, hogyan lehetséges a bőr önmegújító folyamatait beindítani. Ennek eredményeként született meg a Kék Gyémánt Kollekció.

olvass tovább

Szépségtippek a hüvös napokra

Lassan az ösznek is vége, és a nyári napsugarak elmúlásával bőrünk is elveszíti élettelteliségét és ki van téve a zord idő viszontagságainak is. Ebben a kis összeállításban, megmutatom, hogyan ragyogj télen is, és milyen praktikákkal veheted fel a versenyt a hideg okozta kellemetlenségekkel szemben.

olvass tovább

6 tipp a fiatalság megőrzéséhez

  • 2016. szeptember 18.

Számtalan fiatalító hatású termékkel és kúrával találkozhatunk, ha női magazinokat veszünk a kezünkbe vagy megfordulunk bármelyik drogériában. A fiatalságunk megőrzése azonban nem ezeken múlik igazából. Íme 6 agyonismételt tipp, amelytől fiatalabbnak érezheted magad. Jótékonyan hatnak a külsődre és belsődre egyaránt! Elsőre semmitmondó praktikáknak tűnhetnek, de hosszútávon ezek az igazán bevált módszerek fiatalságunk megőrzéséhez.

olvass tovább

Az életkornak megfelelő bőrápolás

Mindenki másként, az életvitelének megfelelően ápolja a bőrét, mivel más- más genetikai örökséggel rendelkezünk, ezért az életkor alapján történő felosztás, csak jelzés értékű lehet. A konkrét bőrápoló szerek kiválasztása a bőr egyéni állapotától függ. Ebben az összeállításban tehát csak egy általános segítséget szeretnék nyújtani, hogyan érdemes figyelni korunk szerint a bőrünkre, és annak ápolására.

olvass tovább