Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - június 12.

  • 2012. június 12.

A mai Nap arról szól, hogy mindenkihez légy Kedves, az Univerzum Csodás ajándékokkal lep meg ezért. Ma természet és mozgás programokkal levezethetjük a Marsikus feszült energiákat. Napi megerősítés: Erős, Pozitív kisugárzásommal szebbé teszem a Világot és az Életem.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XI. / Vasárnap

  • 2012. március 04.

Szeretek kreatív ajándékokat adni és kapni is. Ilyen ötlet volt például a páromnak ajándékozott állatkerti örökbefogadás. Egy évre örökbe fogadtam egy tigrist a nevében. A meglepetés és az öröm határtalan volt. Na meg kiváló hétvégi program az örökbefogadott látogatása! Aki szereti az állatokat és szívesen tesz értük, többszörös jócselekedetet hajthat végre egy ilyen születésnapi meglepetéssel.

olvass tovább

Mit vegyek Neki?

  • 2011. december 14.

Meg vannak számlálva a napok: mindjárt jön a legkedvesebb, a nagybetűs Ünnep, és persze a munka, a rohanás sokszor az ajándékok levadászásának rovására mehet. Fontos az ajándék? Meglepjem azzal, amire régóta vágyik? Vajon ő emlékszik még rá, hogy májusban bepárásodott szemmel kémleltem egy kirakatot egy táska miatt?

olvass tovább

Nyereményjáték: Csirkék és Marhák

  • 2011. október 13.

Agatha Seymour könyvével most nem csak egy nagyszerű élménnyel lehetsz gazdagabb! Lepd meg magad, hogy mi is meglephessünk! Olvasd el a Csirkék és Marhák című könyvet és NYERJ értékes ajándékokat!

olvass tovább

A világ legdrágább tojásai

  • 2011. június 17.

Fabergé remekművei. Az efféle ékszerek ötlete valószínűleg Franciaországból ered. XIV. Lajos, a Napkirály díszes tojásokat osztogatott családjának barátainak, XVI. Lajos pedig már értékes ajándékokat is rejtett beléjük.

olvass tovább

Szeretettel Anyák Napjára!

  • 2011. május 01.

Ajándékozza meg édesanyját egy olyan kedvességgel, amit örökké nagy becsben fog tartani: egy szeretettel készített idő- és értékálló FREY WILLE-ékszerrel. Ékszereink egyszerre idézik fel a régi idők csillogását, minden más ékszerkészítő műhelynél kifinomultabban, érzékletesebben álmodják meg mestereink a klasszikus művészeti alkotásokat, a tűzzománc technológiát és a legendás, svájci óragyártásból ismert pontosságot magukba foglaló műremekeket. Olyan ajándékok lehetnek ezek, melyek minden édesanya szívéhez közel állnak.

olvass tovább

Nászajándék Szolgálat a Coin-tól

  • 2011. március 28.

A budapesti Coin áruház új szolgáltatással lepi meg a házasodó párokat. A szolgáltatás lényege, hogy az ifjú pár immáron saját maga választja ki az áruház lakberendezési osztályán a kívánt nászajándékokat, melyek közül a meghívottak válogatnak.

olvass tovább

Egyedi ajándékok a Meglepkék csapatától

  • 2010. március 25.

Ha szeretnéd párodat, családtagodat vagy akár barátaidat meglepni egy extrém kalanddal,  romantikus meglepetéssel vagy akár egy vicces ajándékkal akkor neked a Meglepkék csapatára van szükséged. Aki bemutatja bővebben a cég által kínált "szolgáltatásokat", az nem más, mint Bartha Hedvig a Meglepkék marketing és PR menedzsere,és egyben a cég egyik tulajdonosa.

olvass tovább