Kulcsszó keresés /


Szeret, de…

  • 2015. május 14.

Szeret, de… - hányszor mondtam, magyaráztam a barátaimnak, és kezdtem mondatot ezekkel a szavakkal! Ők pedig mindannyiszor próbáltak meggyőzni az ellenkezőjéről, vagy rávezetni arra a szemmel látható igazságra, ami rajtam kívül mindenki számára teljesen egyértelmű volt…

olvass tovább

Egyértelmű volt, hogy nem illünk egymáshoz

Érdekelnek a küönböző spirituális irányzatok, a tudományosak (már amennyiben ezeket tudományosnak lehet nevezni) és a nem annyira tudományosak. Leginkább az asztrológia tartja fogva az érdeklődésemet, na meg azok a rendkívül egyszerű igazságok, amelyeket még nagy általánosságban is megállapíthatunk a horoszkóp egyes elemein keresztül.

olvass tovább

Uralkodni a nőn vagy felnézni rá?

  • 2015. április 26.

A mi női agyunk számára Ti férfiak néha nagyon furcsák, érthetetlenek vagytok. Ennek egyik oka a gyakran teljesen ellentmondásos magatartásotok. Mindannyian olyan nőt szeretnétek magatoknak, akivel meg lehet jelenni, dicsekedni lehet, büszkének lehet rá lenni, a tenyereteken lehet hordozni, királynőként kezelni. Aztán egyszer csak teljesen váratlanul előtör belőletek egy másik énetek, aki meg pont az ellenkezőjét szeretné, uralkodni a nőn, mégpedig minden lehetséges módon.

olvass tovább

Nem érdemes beleragadni!

  • 2015. április 25.

Jobb ha az ember nemet mond mindenkinek, akiről már az első pillanatban tudja, hogy nem az igazi, mert az igennek általában az a vége, hogy egy szemvillantás alatt kikötsz egy olyan kapcsolatban, ami senkinek sem jó.

olvass tovább

Aggódott, hogy lemarad valamiről

  • 2015. április 21.

Hol kint, hol bent vagyunk egy kapcsolatban, s attól függően, hogy mit éltünk épp meg, próbálunk egy kicsit egyensúlyozni. Próbáljuk azokat a dolgokat, amelyeket megvontak tőlünk, vagy mi magunk megvontuk magunktól, nagyobb mennyiségben bevonzani az életünkbe, próbáljuk valamiféleképpen csillapítani az élettel szembeni az éhségünket…

olvass tovább

Támogassa a férfi a sikereimet!

  • 2015. március 22.

Minden korban más típusú társra van szükségünk. Mert ahogy változunk, változnak az élettel kapcsolatos elképzeléseink, s kapcsolatból kapcsolatba lépve változik önmagunk és annak megítélése is, hogy mire vagyunk érdemesek.

olvass tovább

Nem tudsz megfelelni mindegyik személyiségének!

  • 2015. március 20.

Önismeret nélkül nem könnyű jó párkapcsolatot létrehozni. Ha nem ismerjük valódi énünket, valódi igényeinket, ha nem vagyunk harmóniában önmagunkkal, nem találunk partnert, akivel képesek leszünk boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatot teremteni.

olvass tovább

A bizalom nem visszaváltható

  • 2015. március 15.

Gyakran felnőtt fejjel is azt hisszük, hogy a bizalommal játszani lehet. Nem mérjük fel a dolgok súlyát, talán mert nem érdekel, talán mert nem hisszük, hogy a szavainknak, tetteinknek tényleg következményei lesznek, talán mert azt hisszük úgyis mindent megúszunk, hát minek ilyen kellemetlen részletekkel foglalkozni?

olvass tovább

Milyen normákhoz igazodjunk?

  • 2015. március 13.

Azt hiszem, rengeteg konfliktus ered abból az elképzelésből, hogy nekünk és csakis nekünk lehet igazunk. Egy pillanatra sem merül fel annak a lehetősége, hogy elgondolkodjunk a másik igazán, hogy ő is számít, hogy neki is van múltja és egy szokásrendszer, amit magával hozott és amihez joga van.

olvass tovább