Kulcsszó keresés /


Furcsa dolgok

  • 2013. március 23.

Luxustáska hulahoppkarikából, szőrrel bélelt papucs, és piros szőrmecipő. Ezek a furcsa dolgok mind a nagy divatházak kollekcióinak a részét képezik, ki ilyen, ki olyan minőségben.

olvass tovább

Akinek nem inge, ne vegye magára

  • 2013. március 16.

A Chanel most már örök szívfájdalom marad. Leszámítva azt a néhány klasszikus darabot, amit minden nő kapásból megkíván, nem sok jót tudunk róla mesélni. Most sem.

olvass tovább

Lázadók köntöse

  • 2013. március 08.

Végre valami más, valami szokatlan, friss és eredeti a fáradt Chanel és a tucat Beckham után. Amíg a fájdalmasan hosszú Dior show-n elaludtunk, addig Vivienne Westwood bemutatóján csöppet sem unatkoztunk.

olvass tovább

Tíz táska tavaszra

  • 2013. február 27.

A tavaszi kollekciókból összegyűjtöttük a legjobb darabokat táskafronton. Van köztük vicces és fakapcsos, vagy hatalmas, apróságokat-elnyelő verzió is. Válasszátok ki ti is a kedvenceteket!

olvass tovább

És a manökenek izgulnak-e?

  • 2013. február 02.

Ha láttunk már divatshowról készült dokumentumfilmet, akkor tudhatjuk, micsoda őrület előz meg egy ilyen eseményt. A kulisszák mögé pedig ki ne szeretne bekukkantani?

olvass tovább

Goethe, Schiller, Chanel

  • 2013. január 25.

Lagerfeld sűrű, sötét erdőbe terelte nádszál modelljeit. Ilyen díszletek előtt nyitotta meg a Chanel idei haute couture kollekciójának fashion show-ját. Lássuk a medvét!

olvass tovább

Mininők Chanelben

  • 2013. január 14.

Hol van az a kor, amikor félve pancsoltuk ki anyáink rúzsát és titokban vettük fel a hat számmal nagyobb magassarkú cipőt, csak hogy egy-két pillanat erejéig kipróbálhassuk, milyen a felnőtt nők irigyelt élete? És hol van már az, amikor párás szemmel néztük anyut, amikor talpig tüchtig ruciban kilépett az ajtón?

olvass tovább