Kulcsszó keresés /


A PUMA® Motorsport a sebesség 10 évét ünnepli

  • 2009. szeptember 23.

Mérföldkőhöz érkezett idén a Puma: már 10 éve, hogy vezető szerepet tölt be az autó- és motorsport kategóriában. Az évforduló tiszteletére a sportlifestyle ágazat bemutatja a PUMA Motorsport 10th Anniversary elnevezésű ruha, cipő és kiegészítő kollekcióját, amely a pályára jellemző technikai teljesítményt a pályán kívüli divatviselettel ötvözi

olvass tovább

Bugatti 100 éves: Limitált Veyron

  • 2009. június 09.

A Bugatti a 100 éves évfordulóját egy különleges kiadású Veyron Centenaires kvartettel ünnepli a Como-i tónál. Nem is akárhogy, hiszen ebből a csúcskategóriás autóból nem egy, hanem rögtön négy változat áll a rendelkezésre.

olvass tovább

Omega Speedmaster Holdóra - Limitált kiadás

  • 2009. május 05.

Omega Speedmaster a Holdra szállás 40. évfordulójára kibocsátott korlátozott számú kiadás, most platinából. A funkciót előtérbe helyező, végletekig leegyszerűsített óra végül kapott egy egészséges mennyiségű díszítést.

olvass tovább

Adidas Diamond Superstar

  • 2009. március 19.

Hatvanadik, azaz gyémánt évfordulóját ünnepli az Adidas, melynek tiszteletére a legnépszerűbb, Superstar márkanevet viselő cipőjére feltett néhány csillogó gyémántot. A Diamond Superstar finom bőrből készült és valódi gyémántokkal, valamint Swarovski kristályokkal díszített.

olvass tovább

DIOR 60

  • 2008. január 23.

A Dior cégnek két oka van az ünneplésre: az egyik fennálásának hatvanadik évfordulója, a másik, hogy John Gallinao tervező kreatív tűzijátéka tíz évvel ezelőtt vette kezdetét.

olvass tovább

Valentino 45 éve a pályán

  • 2008. január 15.

Három napon át ünnepelte Rómában fennállásának 45. évfordulóját Valentino. Az olasz mester a világ minden tájáról érkezett hírességek társaságában kijelentette. „Folytatom”.

olvass tovább

Ultimate Santana: egy gitármágus élete korongon

  • 2007. november 27.

Carlos Santana nem egyszer összegezte már életművét, de a 2007-ben hatvanadik születésnapját ünneplő aranykezű gitárosnak a kerek évforduló okán kijárt egy ultimate címkével ellátott válogatáslemez. Santana idős fejjel lett igazi slágergyáros, így ez a - pályafutása során már második válogatás már nagyobb részben az utóbbi évek termésére helyezte a hangsúlyt.

olvass tovább