Kulcsszó keresés /


Korlátlan sörkóstolással nyit újra a sörhotel

  • 2018. február 08.

Az ország legnagyobb sörkocsmájává válik február 16-18 között a Gellért Hotel. Az idén 100 éves szálloda falai közt mintegy 100 féle sört kóstolhatunk számolatlanul, a csúcsgasztronómia híveit pénteken és szombaton ötfogásos sörvacsora valamint a pazar panorámájú Lakosztályétterem várja, vasárnap pedig egy izgalmas Sörbrunch, korlátlan étel- és italfogyasztással.

olvass tovább

Stílusiskola: 5 szín, amiben decemberben tündökölhetsz

Céges buli, baráti összejövetel, családi vacsora... összeszámolni is nehéz, hogy decemberben az ünnepi szezon során hányszor kell társaságban megjelennünk, lehetőleg a legjobb formánkat hozva. Mivel ilyenkor mind szeretnénk csinosak, elegánsak és stílusosak lenni, most ahhoz hoztunk tippeket, hogy milyen színeket érdemes preferálni, amikor ünnepi outfitet választunk.

olvass tovább

Ezért vagyok egyedül

Azért vagyok egyedül - mondhatnám - mert ez így jó nekem, de ez elcsépelt hazugság, a külvilágnak tett magyarázat lenne csupán és régen talán ezt mondtam volna. Ma már azt mondom, mert most ezt választottam. Nem igaz, hogy nem vágyom én is az ölelésre, nem vágyom szerető, viszonzott érzésekre, gondoskodásra, közös programokra, esténként közös vacsorákra, és nem alkalmi légyottra. Nem igaz, ha azt mondom, nem fáj olykor a magány. Fáj. Néha Piszkosul, de már nem baj, hogy fáj.

olvass tovább

Aszalt szilvás - csicseriborsós marharagu

  • 2017. december 04.

Egy alapvetően klasszikusnak számító ételt is megbolondíthatunk, ha egy-egy különlegesebb összetevőt csempészünk bele. Ezúttal ez az alapanyag az aszalt szilva, ami egy marharaguba kerül. Ezen felül pedig a csicseriborsó és a bulgur gondoskodnak arról, hogy ne csak finom, hanem egészséges is legyen az, amit eszünk.

olvass tovább

Egzotikus vacsora tipp: indiai kuszkusztál

  • 2017. november 29.

A legtöbben télen kifejezetten szeretnek fűszeresebb, egzotikus ételeket fogyasztani, ezért ezúttal egy indiai receptet hoztunk. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne kicsit különlegesebb ízeket is kipróbálni, mielőtt belevág a szokásos karácsonyi ételek elkészítésébe.

olvass tovább

Vacsora tipp: Salsa lasagne

  • 2017. november 24.

Az olasz ételeket általában mindenki szokta szeretni, a lasagne pedig ezek között is a legnépszerűbbek közé tartozik. Most egy "felturbózott" verzióját szeretnénk megmutatni ennek a tésztának, ami biztosan hamar az egész család kedvence lesz. Az elkészítés menete nem tér el sokban az eredeti recepttől, azonban az összhatás egészen más lesz!

olvass tovább

Stílusiskola: divat inspiráció az ünnepre hangolódáshoz

  • 2017. november 16.

A karácsony a legtöbb ember számára – néha még a Grincseknek is – az év egyik legjobban várt időszaka. Ilyenkor ott a céges buli, karácsonyi party a barátainkkal, karácsonyi vacsora a családunkkal, karácsonyi ebéd a szerelmünk szüleinél, ezért mindvégig a legjobb formánkat kell hoznunk, de legalábbis nem árt, ha kényelmesen, de mégis csinosan és stílusosan öltözünk fel. Ehhez ez alkalommal Carolina Herrera ünnepi kollekciójából hoztunk ötleteket.

olvass tovább

Az ezer arcú édesburgonya - recept ötletek az egyik legegészségesebb szénhidrátforráshoz

  • 2017. november 15.

Szerencsére hazánkat is elérte az édesburgonya népszerűsége, így már majdnem olyan könnyen hozzáférhető szénhidrátforrássá vált, mint a jól megszokott, ám kevésbé egészséges rokona. Akár ezerféle módon felhasználható mind a sós vagy édes ételekhez. Most néhány olyan különleges receptet válogattunk össze nektek, amik nem csak diétához, de akár egy hétköznapi vacsorához is tökéletesek.

olvass tovább