Kulcsszó keresés /


Új darabbal debütál a Centrál!

  • 2015. augusztus 18.

Akárcsak a nagysikerű Függöny fel!-ben, a Ma este megbukunk előadásban is egy amatőr színtársulat kísérel meg bemutatni egy darabot – ezúttal egy klasszikus angol krimit – ám az este katasztrófába torkollik. Murphy törvényeit követve: ami elromolhat, az el is romlik, ami összeomolhat, az össze is omlik. Az eredmény egy semmihez sem hasonlítható, tornádó erősségű vígjáték. A Ma este megbukunk London legsikeresebb komédiája, a Centrál Színház előadását pedig egyedülálló módon az eredeti stáb állítja színre.

olvass tovább

Színészek szoknyában

  • 2014. június 24.

Úgy tűnik, az embereket régóta foglalkoztatja az a téma, vajon milyen lehet a másik nem bőrébe bújni, és megfejteni a nemek közti különbségeket. Ennek érdekében több színész öltött női ruhát – és persze azért is, hogy minket szórakoztasson. Lássunk kilenc vígjátékot, amelyben a színészek harisnyát és tűsarkút húztak!

olvass tovább

Little Miss Botrány

  • 2013. április 26.

Hogy is mondta az életre kelt játékmaci abban a Marc Wahlberg vígjátékban? Amerika megérett a pusztulásra! Nos, ebben az esetben sajnos igaz az állítás.

olvass tovább

Sergio Mendes Megasztárokkal találkozik Budapesten!

  • 2011. július 06.

A Megasztár hat énekese a közelmúltban közösen énekelte fel a Rio című 3D-s animációs vígjáték egyik fülbemászó dalát, amellyel a dal eredeti szerzője, Sergio Mendes is rendkívül elégedett volt. Ezt hamarosan személyesen is elmondja az énekeseknek, hiszen budapesti koncertjére meghívta a fiúkat és lányokat július 7-én, a RaM Colosseumba.

olvass tovább

Kaszált a Másnaposok 2.

  • 2011. május 31.

Minden várakozásunkkal ellentétben nagyon úgy fest, hogy a Másnaposok 2. nyereséges lesz. A vígjátékra összesen 86,5 millió dollárért váltottak jegyet a nézők Észak-Amerikában a hétvégén, ahol a nemzeti ünnep miatti négynapos hétvégén új bevételi rekorddal zártak a mozik.

olvass tovább

Film a U2 együttes elbukott riválisáról

  • 2011. március 30.

A U2 együttessel együtt indult, de később a zenetörténet szemétdombjára került rivális rockbandának állít emléket a Killing Bono című vígjáték, amely péntektől látható Nagy-Britannia mozijaiban. A produkció Neil McCormick, a The Daily Telegraph rockkritikusának memoárkötete alapján született, de számos ponton eltér az egykori rockzenész visszaemlékezéseitől.

olvass tovább

Grown Ups

  • 2010. február 12.

Ismét összeállt az Adam Sandler társulat, hogy elszórakoztassa a népet egy vígjátékkal. Dennis Dugan már az ötödik filmet rendezi Sandlernek, a szereplők között is a színész haverjai láthatóak, jelen lesz Rob Schneider, Kevin James, Chris Rock, David Spade.

olvass tovább