Kulcsszó keresés /


Hogyan együk magunkat erősebbé?

  • 2013. július 02.

Habár a testmozgás és a megfelelő alvási szokások nélkülözhetetlenek az erőgyűjtés szempontjából, az optimális étrend is hangsúlyos szerepet kap minden fitneszprogramban. Az ideális ételek fogyasztása nem csak az edzésprogramod teljesítésében van segítségedre, de segít erősebbé is válni.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 24.

  • 2012. november 24.

A mai napon légy a vezető, add a legjobbat magadból. A mai napot testmozgással, aktív pihenéssel töltsd. Napi megerősítés: Erős centrumom kiépítem és körém gyűlnek az emberek.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 14.

  • 2012. november 14.

Ma halassz el mindent, ami fontos és Új lenne az életedben. Ma legyen a szerep a testmozgásé és a szellemi felfrissülésé. Napi megerősítés: Testem erős, szellemem friss, mindig tudom, mikor kell cselekednem.

olvass tovább

Napi Üzenet - október 27.

  • 2012. október 27.

Ma ráléphetsz egy új útra, ami sikert hoz és rád vár. A mai nap a kirándulás, testmozgás napja. Napi megerősítés: Mindig a legfőbb jó döntéseket hozom és bízom az életemben, akkor is ha nem látom előre.

olvass tovább

Miért fontos a bemelegítés?

  • 2012. július 31.

Minden testmozgás, sportfoglalkozás alapja, kezdete a bemelegítés kell, hogy legyen. Sajnos a mai világban a gyakorlati szakemberek sem fordítanak rá kellő hangsúlyt, nemhogy a laikusok, kezdő sportolók. Az edzők (hiába tanulták a helyes sorrendet, módszert), és a hobbisportolók is az edzés fő részére koncentrálnak, nem melegítik be az izmaikat és a levezetést, nyújtást is hanyagolják. Ha pillanatnyilag meg is ússzák ezt maradandó károsodás nélkül, később sokkal nagyobb veszélynek tehetik ki magukat.

olvass tovább

Napi Üzenet - július 10.

  • 2012. július 10.

A mai nap a testmozgásról, edzésről, intézkedésekről szóljon. Ma légy HÁLÁS MINDENÉRT, AMIT KAPTÁL AZ ÉLETTŐL ÉS A FÖLDTŐL. Napi megerősítés:Testem erős és egészséges a Földanya mindig táplál.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 4.

  • 2012. június 04.

A mai nap a legalkalmasabb természetjárásra, testmozgásra, edzésre. Ma használd a Szellemi erődet, ma valami Varázslatosat tudsz tenni, minden sikerül. Napi megerősítés: Szellemi tudásom arra használom, hogy jót teremtsek ,akármerre járok.

olvass tovább

Ez nem vicc: mozogni kell munka közben

  • 2012. január 19.

A fejfájás egyik gyakori típusa a nyak, a váll és a tarkó izmainak feszülése miatt jön létre. Az izomfeszültség oldásával biztosíthatjuk az agy megfelelő vérellátását, ezáltal a fejfájás is csökkenhet. Munka közben egy kis testmozgás, egy negyed órás séta a szabadban, mély lélegzetekkel, feltölti tüdőnket, és sejtjeinket oxigénnel, ezáltal javul a vérellátás is.

olvass tovább

Szépségsziget

  • 2010. augusztus 30.

Egy kis kényeztetés a Marionnaud-nál, megnyílt a Szépségsziget Shiseido és Decleor kozmetikai kabinokkal. A testmozgás és a megfelelő táplálkozás mellett az egészséges kiegyensúlyozott életmódhoz, a jó közérzethez és a jó megjelenéshez szükséges az arc és a test bőrének folyamatos ápolása.

olvass tovább