Kulcsszó keresés /


Ilyen volt a kollégiumi élet a 80-as években

  • 2016. június 23.

„Lennék az idő, ki megáll, vagy csak tegyünk, úgy mint rég.” – szól a Hősök és Diaz közös számában (Rég láttalak). Nos, az idő nem áll meg egyetlen pillanatra sem, és ezzel együtt minden változik. Manapság táblagépeken írnak dolgozatot, okos telefonokon kommunikálnak szüleikkel a fiatalok, és otthon töltik le a legújabb filmeket. A nyolcvanas években azonban igencsak más volt a helyzet a kollégiumokban élő fiatalok körében. Hogy éltek ők akkor? Íme, néhány, ma már retronak számító alappillér.

olvass tovább

A divat és a technológia találkozása: bemutatkozott a Huawei P9

  • 2016. április 18.

Képzelje el azt a kort, amikor a divat és a technológia már nem szemben állnak egymással, hanem együttműködve és összefonódva képezik részét a kinézetünknek és megjelenésünknek. Ez a kor megérkezett: a Huawei Technologies alig egy héttel legújabb okostelefonjának, a P9-nek londoni világpremierje után elhozta a készüléket Magyarországra is az ELLE Fashion Show-ra. Az új prémium kategóriás mobiltelefon a NUBU, 2015. legjobb hazai fashion designer brandjének legfrissebb NUDE by NUBU kollekciójával együtt debütált a kifutón.

olvass tovább

Ennél vagányabb szetteket nem tudunk nektek mutatni ma

  • 2016. március 11.

A diszkó korszak telefonált, kéri vissza a fellépő ruháit, avagy, hogyan elevenítsd fel a nyolcvanas éveket. Úgy, hogy a Saint Laurent ház legújabb, őszi/téli kollekciójában pompázol. Majd ősszel... Ennél vagányabb szetteket nem tudunk már mutatni ma nektek:

olvass tovább

Kurvák addig lesznek, míg férfiak és rossz kapcsolatok

R.-t korábban ismertem meg, mikor anyagot gyűjtöttem egy születendő regényemhez. Ez a barátság is furcsán köttetett, mint sok más ismeretségem. Rendszerint telefonon beszélünk R-rel. Hosszú idő után ma találkoztam vele először. Jól nézett ki, mint mindig. Magas, sportos, vékony. Látszott rajta, hogy sokat tesz a formájáért.

olvass tovább

Ez történik akkor, ha egész nap a telefonodat nézed

  • 2016. február 05.

Ha valaki megkérné, hogy nevezzünk meg dolgokat, amelyek nélkül nem tudunk élni, valószínűleg a mobilok az első helyek egyikére kerülnének. Nagyon sok ember rabja a telefonjának, mert azonnali visszajelzést és azonnali kielégítést biztosít számára. Azt azonban nem árt tudni, hogy sajnos ennek bizony vannak jelentősen negatív következményei.

olvass tovább

Mézeskalács emberkék támadása

  • 2015. december 26.

Juhuuuuj újra támad a gingerbread man! Teljes kattanásom van, imádom ezt a figurát, olyan karácsonyi, annyira cuki. Ilyenkor még a telefonom háttérképernyőjén is mézeskalácsemberkék vannak!

olvass tovább