A 2015-ös tavaszi divathét menyasszonyi ruhái

  • 2015. március 04.

Készítettünk nektek egy kis összefoglalót a 2015-ös tavaszi Fashion Weekről szigorúan esküvői ruha szempontból: néhány ruha teljesen rabul ejtett minket, de akadnak köztük olyanok is amiket ezen a bolygón élő menyasszonyok biztosan nem vennének fel.

olvass tovább

Mondd, te mit választanál

  • 2013. március 27.

A tavaszi divathetek kifutói elsötétültek. Nincs más hátra, minthogy átnyálazzátok a legjobban sikerült, nagyszerű produktumokról készült összeállításainkat. Ma a legszebb lábbelikkel kedveskedünk nektek. Mondjátok meg, ti melyiket választanátok majd a nagy hidegre!

olvass tovább

Elemi ösztön reloaded

  • 2013. március 11.

A Balmain háznak sikerült produkálnia a tavaszi divathét legizgalmasabb és legegyedibb kollekcióját, amely teljességgel nélkülözi a most oly divatos oversize és retro kellékeket, egyúttal eredeti és pazar. Lássuk a medvét!

olvass tovább

Sminktrendek a kifutóról

  • 2013. március 01.

A tavaszi divathetek színfalai mögött lefotózott, különféle make up koncepciók gazdag színeket és természetes árnyalatokat foglalnak magukban. A sötét és vérszínű ajkak továbbra is hódítanak, illetve a füstös szem sem az idén megy ki a divatból. Lessünk el egy-két szemetgyönyörködtető ötletet és lássuk, mi lesz szánk ingere ajkainkra.

olvass tovább

Virágszál

  • 2011. április 11.

A 60-as években beköszöntött virágminta korszaka 2011-ben sem áldozott le, továbbra is bitorolják a boltok polcait. Ma is lépten, nyomon mindenhol virágokba ütközünk. A divattervezők idén is mindent virágszirmokkal díszítenek, ezért minden nőnek szüksége van legalább egy tavaszi vidámságot árasztó ruhára.

olvass tovább

Szivárványszínek és fergeteges divatshow a kifutón

  • 2009. március 31.

Neves trendvezérek szakmai beszélgetésével és a divatbemutató premierrel március 27-én kezdetét vette a két hétvégén át tartó Arena Plaza Tavaszi Divathetek című rendezvénysorozat. A Lukács Gabi és Lakatos Márk által színpadra állított fergeteges divatshow során az Arena Plaza 18 vezető márkája mutatja be tavaszi kollekcióját.

olvass tovább

Sokszínű tavasz - Mutasd magad!

  • 2009. március 23.

Számos különlegességgel színesíti idei első divatbemutatóját az Arena Plaza. A tavaszi divathetek alkalmával - melyet ezúttal is Lukács Gabi és Lakatos Márk neve fémjelez - újszerű színpadi megoldásokkal és egyedi show-elemekkel elevenednek meg a szivárvány ihlette kollekciók.

olvass tovább