Kulcsszó keresés /


Évek óta nem ér hozzá a férje

Manapság nem léteznek erkölcsök – állítják a szingli férfiak és nők egyaránt. Teljesen elfogadott, hogy az emberek kizárólag szexuális kapcsolat kedvéért ismerkednek meg egymással. Nem érdekli őket a párkapcsolat, sőt, senki és semmi nem érdekli őket.

olvass tovább

Idézetek Bridget Jones szájából

  • 2016. március 08.

Igen-igen, hamarosan visszatér, imádott Bridgettünk, hájfelfogó bugyijával a testén és cigivel a szájában. Mi pedig ennek örömére összeszedtük Nektek, a legjobb idézeteket a szinglik koronázatlan királynőjétől.

olvass tovább

Az ex-kapcsolat az oka mindennek?

Az emberek átlagosan életük felét azzal töltik, hogy párt keresnek, vagy kapcsolatban élnek. Jobban belegondolva azt kell, hogy mondjam valóban így van. Én a magam részéről egyenlő arányban tudok nyilatkozni a párkapcsolatban élés és a szingli lét kérdésében, de persze volt olyan időszak, amikor magam sem tudtam mit is akarok valójában. Egyedüllétet, vagy szerelmet.

olvass tovább

Miért ne ugorj fejest ősszel egy friss kapcsolatba

  • 2015. október 17.

Ha szingli vagy egy ideje és arra jutottál, hogy itt a megfelelő alkalom keresni valakit, aki felmelegít a hideg őszi estéken, gondold át még egyszer. Tavasszal néhány nap szomorkodás után kihevered a szakítást, mivel körülötted minden újjáéled, ősszel viszont, mikor a természet is bomlásnak indul, könnyen maga alá temethet a csalódás és eluralkodhat rajtad a magány.

olvass tovább

Évek óta nem ér hozzá a férje

Manapság nem léteznek erkölcsök – állítják a szingli férfiak és nők egyaránt. Teljesen elfogadott, hogy az emberek kizárólag szexuális kapcsolat kedvéért ismerkednek meg egymással. Nem érdekli őket a párkapcsolat, sőt, senki és semmi nem érdekli őket. Akik házasságban élnek (természetesen léteznek kivételek) még rosszabb helyzetben vannak, mondják a rendszeresen félrejárók…

olvass tovább

5 ok, amiért még mindig szingli vagy

  • 2015. szeptember 14.

Mielőtt tovább olvasnál még egy szót is, szögezzük le, hogy ez a cikk azoknak a nőknek íródott, akik szeretnek egyedül lenni. Egy percig se szeretném, ha bárki is rosszul érezné magát, amiért nem találta még meg élete párját. Inkább nevessünk! Lássuk be, hogy nem könnyű az életünk. Ha találunk is egy potenciális jelöltet, akkor jöhet a randi megszervezése, aztán az utána való izgulás, hogy vajon felhív-e. És valószínűleg nem hívott fel, mert akkor nem olvasnád ezt a cikket. De hol rontjuk el?

olvass tovább

Szingli anyák

  • 2015. május 26.

Az egyedülálló anyák önkéntes összejövetelén mindig ugyanaz zajlik. Néhányan, akiket ez különösen érzékenyen érint, úgy érzik magukat, mintha valamilyen addikcióról leszoktató csoportterápián ülnének körben, és rövid köszöntés után szembesíteniük kellene önmagukat és másokat az egyedülálló anya státuszával. Hello, X vagyok és egyedülálló anya. Legszívesebben hozzátenné még: és rohadtul nem élvezem. Ezért inkább elharapják, vagy a fogaik között mormolják el, mint valami káromkodást.

olvass tovább

Egyedül is boldogan

  • 2015. április 24.

Szinglinek lenni nem a világvégét jelenti. Sőt, annak, aki egyedül van, legalább nem kell alkalmazkodnia senkihez, nem kell tartani attól, hogy összetörik a szívét – tehát úgy él boldog életet, ahogy csak akar. Következmények nélkül. Ha mégis úgy éreznéd, az egyedüllét rossz dolog, akkor adunk néhány tippet, amivel lekötheted magad!

olvass tovább

5 tipp egyedülálló kismamáknak

  • 2015. április 15.

Szingli vagy és terhes? Úgy érzed, hogy ennél lehetetlenebb helyzetbe már nem is kerülhetnél? Butaság! Egy csodás időszakon mész keresztül, ki kell zárnod a fejedből ezeket a mérgező gondolatokat, hiszen hamarosan egy kis csöppségről kell majd gondoskodnod. Íme, néhány tipp, hogy hogyan lásd derűsebben a világot.

olvass tovább

Szingliként egy esküvőn

  • 2015. március 24.

Nem, nem a faképnél hagyás az oltárnál filmbeillően drámai, a valóságban csupán megalázó cselekedetéről van most szó, hanem arról, hogy az esküvők mennyire élvezetesek lehetnek – ingyen koktélok, cukrászati csodák, limbó, rég nem látott ismerősök -, szingliként is. Amellett, hogy mérhetetlen örömöt érzel az ifjú pár iránt, másféle érzelem is helyet kaphat apró, törékeny egyedülálló szívedben: kétely és irigység. Bizonytalanság a félelem halovány sugaraival keveredve homályos jövőképed irányába, illetve minimális féltékenység a tökéletesen harmonikus párkapcsolatban élő szerelmesek felé. Megértjük, viszont mindezek ellenére tedd félre a negatív gondolataidat, és érezd jól magad a bőrödben!

olvass tovább