Kulcsszó keresés /


A férfias férfi

Mi nők gyakran próbáljuk megvitatni, hogy mi mindent is gondolunk férfiembereinkről, és sokszor előfordul, hogy egy halom negatív és pozitív címke közt találjuk magunkat. Szingliként vagy kapcsolatban élőként is egyaránt van elképzelés arról, hogy milyennek is kell lennie a nagybetűs férfinak. De vajon az elképzelés mennyire fedi a tényleges valóságot?

olvass tovább

A Szex és New York felejthetetlen enteriőrjei

1998. június 6-án kezdték el vetíteni az HBO egyik legnagyobb sikerű sorozatát, a Szex és New Yorkot (eredeti címén: Sex and the city), amely összesen hat évadot és két kasszasiker (bár kevésbé erős) mozit ért meg. A négy szingli nagyvárosi nő mindennapjait milliók követték szerte a világon. Most azokat az enteriőröket mutatjuk meg nektek, amiket ha álmunkból felébresztenék a sorozat rajongóit, akkor is felismernének.

olvass tovább

A szerelem mágikus helyszínei

A Föld különböző kegyhelyeket rejt; vannak olyan energiamezők, amelyek gyógyítanak és vannak, amelyek lelki energiával töltenek fel. Vannak a szerelemnek is mágikus helyszínei, amelyek a hiedelem szerint a boldog párkapcsolatra és örök szerelemre vágyók kívánságait teljesítik. Lehetsz szingli, vagy fülig szerelmes, ezekre a misztikus helyekre mindenképpen el kell látogatnod; hátha általuk örök boldogságra lelsz.

olvass tovább

A független nő nem szingli

A független nő felébred. Általában hatkor kel, hogy legyen ideje elkészíteni a kávét, összedobni egy gyors reggelit és kiporciózni az egészséghez szükséges vitaminokat. Reggeli közben megnézi az e-mail-jeit, csekkolja az üzeneteit és válaszol a fontosakra. Csakis a fontosakra, a többire nem pazarol időt.

olvass tovább

Szerelmes szingli anya bébiszittert keres

A válás utáni önsegítés mind ugyanarról szól, építsd újjá magad, meglátod menni fog, erős vagy, egy igazi főnixmadár típus. Főnixmadár? Jelenleg inkább egy túzok, vagy inkább veréb, az is viharvert, megtépázott és szárnyaszegett. Az egyedülálló anya ezeket a negatív gondolatokat azonnal elhessegeti, és a lelkét sújtó természeti károk ellenére néha mégis sikerül jobban kinéznie, mint férjezett nőtársai, akik monogramos jegygyűrűvel az ujjukon, retusált fotókon mosolyognak az elektromos kandallópárkányon.

olvass tovább

Évek óta nem ér hozzá a férje

Manapság nem léteznek erkölcsök – állítják a szingli férfiak és nők egyaránt. Teljesen elfogadott, hogy az emberek kizárólag szexuális kapcsolat kedvéért ismerkednek meg egymással. Nem érdekli őket a párkapcsolat, sőt, senki és semmi nem érdekli őket.

olvass tovább

Idézetek Bridget Jones szájából

  • 2016. március 08.

Igen-igen, hamarosan visszatér, imádott Bridgettünk, hájfelfogó bugyijával a testén és cigivel a szájában. Mi pedig ennek örömére összeszedtük Nektek, a legjobb idézeteket a szinglik koronázatlan királynőjétől.

olvass tovább

Az ex-kapcsolat az oka mindennek?

Az emberek átlagosan életük felét azzal töltik, hogy párt keresnek, vagy kapcsolatban élnek. Jobban belegondolva azt kell, hogy mondjam valóban így van. Én a magam részéről egyenlő arányban tudok nyilatkozni a párkapcsolatban élés és a szingli lét kérdésében, de persze volt olyan időszak, amikor magam sem tudtam mit is akarok valójában. Egyedüllétet, vagy szerelmet.

olvass tovább