Kulcsszó keresés /


Különbözni jó. Szóval ne akarj megfelelni. - Angelina Jolie 42

  • 2017. június 04.

A cím egy Angelina Jolietól vett idézet, aki ma ünnepli a 42. születésnapját. Ebben a mondatban pedig benne van Angelina egész élete, a dacos, vad, öntörvényű gyerekkora, és az a felnőttkora is, amely látszólag megnyugvást hozott, szerető és nagy családja körében, ám ez jóformán csak a felszín... Szülinapja alkalmából összeállítottuk Jolie stílusalbumát, amelyet végiglapozva megcsodálhatjuk a színésznő gyönyörű, de olykor fájdalmas metamorfózisát.

olvass tovább

Mozipremier: Halj már meg!

  • 2016. november 25.

Egy hatvanas éveiben járó titokzatos mozdonyvezető hirtelen halála után a feleség, a szerető és törvénytelen lánya, és sok más kétes karakter a férfi múltjából szeretné megtudni, mégis ki volt az a férfi, akit szerettek.

olvass tovább

Szép, szomorú nők

A szép, szomorú nők mind újra királynők lehetnének. Önmagukat eleget sajnálták már, ezért jobb híján, egymás sorsán sajnálkoznak, felhördülnek, visszahőkölnek, hitetlenkednek és megrökönyödnek. Jobb is így, jobban telik az idő, nem jut idő saját sorselemzésre, aminek a végén úgyis fekete macska, villámok, borús égbolt, és összetört tükör az eredmény.

olvass tovább

Önmagamnak lenni sem egyszerű, hát még mássá válni csak a reklám kedvéért. - Marion Cotillard

Marion Cotillard neve az elmúlt hetekben méltatlan apsektusban került a címlapokra, egy méltatlan ügy kapcsán, miszerint ő Brad Pitt szeretője, és miatta válik Angelina Jolie a színésztől. A színésznő egy zaklatott közleményben reagált az őt ért vádakra, és egyúttal közölte, hogy szíve választottjától várja második gyermekét, bár nem akarta feltétlen idő előtt tudatni mindezt a nyilvánossággal. A fantasztikus színésznő ma ünnepli a 41. születésnapját, és mi aljaspletyka-mentes boldog életet kívánunk neki a továbbiakban.

olvass tovább

Jobbat érdemelsz nálam!

Mindenkinek megvannak a saját, jól bejáratott mondatai csajozás ügyben. Megvan mit mond a nőnek ha szexet akar, ha párkapcsolatot, ha szeretői viszonyt, és persze a menekülési útvonalat is mindenki jól megtervezi – mondja férfi beszélgetőtársam.

olvass tovább

Ha felbukkan a régi szerető

Mi, nők, olykor nagyon furák vagyunk (a férfiak szerint állandóan). Ha épp úgy kívánják az érdekeink elképesztő dolgokra vagyunk képesek. Eszköztárunkban mindenféle módszer szerepel, és nem félünk használni a legelképesztőbbeket sem, ha azt találjuk megfelelőnek…

olvass tovább

Anya csak egy van: Anyák napja

  • 2016. május 01.

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson) Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni.

olvass tovább

Egy időben a szeretőnél

Nem tudom, mi a hosszú házasság titka, vagy hogy van-e titka egyáltalán. Fogalmam sincs, képesek vagyunk-e egyetlen emberrel szenvedélyes szexuális élettel, szerelemmel, szeretettel leélni az életet, vagy lassan törvényszerű lesz (már a hosszú élettartam és a válás adta szabadság miatt is), hogy mindenki elválik, s hogy két vagy három házasság is belefér az ember életébe.

olvass tovább

Tündérország – a törökországi Kappadókia

  • 2016. március 09.

Rajongok Törökországért, ezért a hatalmas, sokszínű, évezredes múlttal és lenyűgöző kultúrával megáldott országért. Csodálom ezerféle tájait, orientális hangulatot tükröző romantikus városait, kedves, vendégszerető lakóit. Mégis, van egy vidéke, valahol Anatólia közepén, mely olyan, mintha a Holdon lenne, vagy sokkal inkább Tündérországban, ez pedig az izgalmas Kappadókia.

olvass tovább

Te megcsalnád?

Hercsel Adél Magyar szeretők címmel riportkönyvet írt a szeretői státusz minden nézőpontjából. Tíz magyar nő és ugyanennyi férfi mesélte el, milyen szeretőt tartani, milyen szeretőnek lenni, milyen tudni, hogy a párodnak szeretője van, illetve működőképes-e a nyitott házasság. A történet elolvasása után nem lettem vidám. Mert mindenkinek van egy ilyen sztorija. Nekem is.

olvass tovább