Kulcsszó keresés /


40 dolog, amit mindenképpen meg kell tenned idén nyáron

  • 2018. június 18.

Az év nagy részét azzal töltjük, hogy a nyárra várunk, hiszen a jó időnek és a szabadságoknak köszönhetően megtehetünk egy csomó olyan dolgot, amire az év többi napján nincsen lehetőségünk. Ezt a csodás évszakot a családunk és barátaink társaságában tölthetjük, lazíthatunk, kicsit kikapcsolhatunk, kiszállhatunk a mókuskerékből és kipróbálhatjuk a most következő 40 dolgot!

olvass tovább

4 dolog, ami biztosan boldoggá teszi a nyaradat

  • 2018. június 10.

Bár mostanság már önmagában az is elég boldogságot jelenthet, hogy hosszú idő után beköszöntött az igazi nyár, majd a kánikulát is túléltük, és kezd emberi lenni az időjárás, azonban van még jó pár olyan dolog, ami kihagyhatatlan ahhoz, hogy tökéletes legyen a nyarunk. Szerelem, szabadság, felhőtlen pillanatok... most összegyűjtöttük mindazt, amire a boldogsághoz szükséged lehet!

olvass tovább

Egy kapcsolatból nem lehet szabadságra menni!

Vannak, akik valahogy úgy élik meg a párkapcsolatukat vagy a házasságukat, mint egy határtalan játszóteret: jönnek-mennek, hol benn vannak, hol kint, úgy gondolják, nekik mindent szabad. Ha ahhoz van kedvük, átsétálnak egy másik kapcsolatba, egy kis időt eltöltenek ott is, aztán, ha másra vágynak, vagy épp unatkoznak, esetleg gondok akadnak az új kapcsolattal, visszamennek a régibe, és ott is tevékenykednek egy kicsit.

olvass tovább

Szabadság Szigete: Art of Freedom – Art for Love

  • 2018. február 01.

A Sziget Szervezőiroda 5. éve hirdeti meg az Art of Freedom művészeti pályázatát, mellyel kifejezett célja, hogy támogassa a magyar és külföldi tárgyalkotó művészek tevékenységét és teret adjon a fesztiváljain az alkotások bemutatásának. A pályázatra mostantól, 2018. február 15-ig lehet jelentkezni.

olvass tovább

Okkal vagy az életemben

Az emberi kapcsolataink során rálelünk arra az igazságra, hogy minden okkal van az életünkben. Hogy mindig tanulunk, tanulnunk kell valamit az adott kapcsolódásból, élethelyzetből, még akkor is, ha az számunkra nem mindig kényelmes, komfortos.

olvass tovább

9 jel, hogy végleg felnőttél

  • 2017. október 28.

Felnőttnek lenni annyi, mint megérni az élet nagy helyzeteire. Ez általában 20-as éveinkben következik be, amikor igazán függetlenedni kezdünk a szüleinktől. A korlátlan szabadság azonban óriási felelősség jár, és hogy bírjuk a terhet, egy kicsit megváltozunk.

olvass tovább