Kulcsszó keresés /


Karácsonyi kikapcsolódás

  • 2013. december 22.

Karácsonykor végre az egész család összegyűlik, és munka, rohanás és telefoncsörgés nélkül tölthetünk együtt pár napot a szeretteinkkel. A szürke hétköznapokban nem mindig jut időnk egymásra és a közösen szerzett élményekre. Összegyűjtöttünk pár vidám elfoglaltságot, amely garantált szórakozást nyújt majd az egész családnak.

olvass tovább

A sorozatok védelmében

  • 2013. november 23.

Divat szidni a sorozatokat. Én mégsem teszem ezt, sőt. A sorozatok szerintem afféle pihentető kis szigetek lehetnek a hétköznapok tengerárjában. Ugyanakkor egyáltalán nem kötelező elbutulni vagy függőségbe kerülni tőlük. A jó sorozatok szórakoztatnak – és ugyan mi baj van a szórakozással? Semmi. Attól, hogy végignézzük Doktor House kalandos orvoskodását, még nem lesz belőlünk zombi.

olvass tovább

Utazás olasz módra

  • 2013. október 02.

Folyamatosan mozgásban vagyunk, életünk nagy részét teszi ki az utazás, amely lehet munka vagy éppen szórakozás, de fontos, hogy stílusosan tegyük azt.

olvass tovább

A Sziget Fesztiválköztársaság

  • 2013. augusztus 14.

Ez a hét más, mint a többi. Ez a hét jobb. Ez a hét szebb. Ez a hét az év egyik legkülönlegesebb hete, hiszen ebben a köztársaságban törvény, hogy bulizz, és hogy jól érezd magad. Kötelező a csendháborítás és a hajnalig tartó szórakozás. Itt csak az törvénytelen, ha nem tudsz ellazulni és nem tudsz önmagad lenni.

olvass tovább

Napi Üzenet - július 14.

  • 2013. július 14.

A mai napon mindet el kell hagynod, ami idejét múlt, mert csak visszahúz és elszedi az energiáidat. Ma élvezettel töltsön el minden ami művészet, zene, szórakozás, töltekezz. Napi megerősítés: megnyílok az Új kezdetekre, új emberi kapcsolatokra, kiélvezek minden pillanatot.

olvass tovább

Szórakozás remek kilátással

  • 2013. május 27.

Oly régóta vártuk, hogy ez a betervezett szerelemgyermek megnyissa kapuit a Március 15. téren. A régi Piarista házban nyíló KIOSK valami egészen új kezdete, ráadásként olyan panorámával rendelkezik, amit a Duna és az Erzsébet híd remek párosa nyújt a vendégsereg legnagyobb örömére.

olvass tovább

Napi Üzenet - február 1.

  • 2013. február 01.

A mai napon stabilan alapozd meg az életed, mérlegelj és ha megéri, vállald a kockázatokat. Ma a mérleg jegyében járó Hold szórakozásra buzdít, minden jöhet, ami a művészetek, szórakozás jegyében boldoggá tesz. Napi megerősítés: Vállalom a kockázatot és bölcsen cselekszem, bízom az élet üzeneteiben.

olvass tovább