Kulcsszó keresés /


Így néznek ki ma az Igazából szerelem főszereplői

2003. november 6-án volt a film hivatalos bemutatója, Magyarországon egy hónappal később, december 6-án mutatták be, tehát szinte napra pontosan 13 évvel ezlőtt. Igen, már 13 éves az Igazából szerelem (eredeti címén: Love Actually). Ez az azóta is kedvenc karácsonyi mozi azt (is) bizonyítja, hogy nem elég sztárszínészeket leszerződtetni egy filmhez, varázslatossá is kell tenni az alkotást. Hiába próbálkoztak a sémával többen (lásd pl Valentín-nap), ekkorát nem sikerült dobbantani. Most lássuk, hogy néznek ki ma a film főszereplői:

olvass tovább

10 híres arc a rajzfilmfigurák mögött

  • 2016. szeptember 22.

A rajzfilmek nagy szerepet játszottak gyerekkorunkban, annak ellenére, hogy sokan nem is tudjuk, kik állnak a karakterek mögött. Most megmutatunk tíz híres színészt, akik a hangjukat kölcsönözték ezeknek a mesehősöknek.

olvass tovább

Lehull a lepel: Színészek és kaszkadőrjeik

Ismeritek azt az érzést, mikor a nagybevásárlás közepette odasétál hozzátok egy idegen, és így szól: „Nem vagy véletlen hollywoodi filmsztár?” Nem? Én sem. Az alábbi civil emberek viszont valószínűleg átélték már néhányszor az előbbi szituációt – az alábbi képek jól bizonyítják: nem véletlenül választották őket bizonyos világsztárok hivatalos kaszkadőrjeinek.

olvass tovább

Amerikai álom – avagy 3 hónap New York-ban (1.rész)

Sosem tartoztam a tengerentúl nagy rajongói közé. Ez alatt azt értem, hogy sosem hordtam amerikai zászlós pólókat vagy kendőket, nem álmodoztam L.A. –ről, nem reméltem, hogy valaha is Vegasban fogok meggazdagodni vagy, hogy sikeres hollywood-i színésznő leszek, és nem rajongtam amerikai együttesekért vagy színészekért sem.

olvass tovább

Hollywood legszexibb harmincasai

  • 2016. május 21.

Legtöbbjüknek sajnos igazán gyönyörű felesége van, de eljöhet még a mi időnk is. Én mindig is hittem abban, hogy a magyar nők a világ legszebbjei, elvégre fő az optimizmus. Addig is, mindent a szemnek, hölgyeim!

olvass tovább

Hírességek, akik hírességekért rajonganak

  • 2016. május 19.

Nincs is annál szebb, amikor világhírű színészek és énekesnők rajonganak valaki olyanért, aki szintén világhírű. A következő sztárok sztárokért vannak odáig meg vissza, és azt is világgá kürtölték, hogy miért.

olvass tovább

Less be a Cannes-i Filmfesztivál éjszakáiba!

  • 2016. május 19.

Pezsgő éjszakai élet, hírességek, pompa, szép nők, tehetséges színészek, körülbelül ez most a francia riviéra éjjeleinek egyenletének képlete. Lapozd át, hogyan mulatnak a 2016-os cannes-i filmfesztivál alatt a sztárok.

olvass tovább

A Te Soundod

  • 2016. május 13.

Az idei évben tizedik születésnapját ünneplő Balaton Sound közös játékra hívja a fesztivál rajongóit. A szervezők az elmúlt 10 év Soundos élményeit szeretnék összegyűjteni, feleleveníteni. Ehhez várják a közönség emlékeit, elmesélt történeteit, videofelvételeket, fényképeket. A játékhoz olyan ismert arcok, zenészek, színészek, modellek, sportolók is csatlakoztak, akiknek kedvencük a Balaton parti fesztivál, és ők is felelevenítik kedvenc pillanataikat.

olvass tovább

Sztárok, akik megjárták a kifutót is

  • 2016. május 08.

Köztudott, hogy a legnagyobb divatbemutatók egyben show műsorok is, hogy nemcsak a márkák legújabb kollekciói miatt nézik meg az emberek. És ha már show, zene, embertömeg, miért ne sétálhatnának a legnagyobb sztárok is egyet? Énekesek, színészek, celebek - nézd végig galériánkban, hogy vonultak ők a kifutón!

olvass tovább