Kulcsszó keresés /


Emlékezzünk Whitney Houstonra

  • 2017. augusztus 09.

A tragikusan elhunyt, fantasztikus tehetségű, hatszoros Grammy-díjas Whitney Houston a mai napon lenne 54 éves. Azonban sajnos ezt már nem élhette meg, így előtte tisztelegve összegyűjtöttük a legnagyobb slágereit. Emlékezzünk együtt a csodálatos énekesnőre!

olvass tovább

A nyár sláger-programja a grillezés

  • 2017. augusztus 01.

A grillezés a nyár egyik sláger-programja, korosztálytól függetlenül. Ez az a főzési technika, amire mindenkinek van egy-két jó tippje. A Bonduelle összegyűjtött néhány könnyen elkészíthető, egészséges recept-ötletet, ezekkel a siker garantált. Mindjárt itt a hétvége, ki is lehet próbálni...

olvass tovább

Lejátszási lista nyári hétköznapokra

  • 2017. július 10.

Összegyűjtöttünk néhány olyan slágert, amely segít átvészelni a munkában töltött napokat ebben a szép, nyárias időben. A most következő zeneszámok mind-mind elrepítenek minket fejben a tengerpartra, ahol koktélt szürcsölgetve élvezzük az életet.

olvass tovább

Despacito a Budapest Parkban

  • 2017. július 05.

Élőben is felcsendül augusztus 7-án az idei nyár legnagyobb slágere, a Despacito, Luis Fonsi ugyanis nagyzenekaros csapatával ad élő koncertet Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban.

olvass tovább

Énekelj te is az Arénában!

  • 2017. június 29.

Miközben a Hollywood-i zeneszerző, James Newton Howard élete első koncert turnéjára készül, felmerül a kérdés, ki fogja énekelni a híres dalt az Éhezők Viadalából: "A kiválasztott" című film 1. részében elhangzó "The Hanging Tree" című dalt? A filmben Jennifer Lawrence által énekelt altatódal lett a filmsorozat legismertebb slágere, a Billboard Hot 100-as listán pedig egészen a 12. helyig sikerült felmennie. Most pedig itt a lehetőség, hogy Te add elő ezt a dalt egy egész szimfonikus zenekar és egy teljes kórus kíséretével!

olvass tovább

10 szám vasárnapra, amire az elmúlt tíz nyáron tomboltunk

  • 2017. június 25.

Minden szezonnak megvannak a legfelkapottabb slágerei, azonban nyáron a fesztiváloknak, és fülledt éjszakáknak köszönhetően mindent bele szoktunk adni az önfeledt bulizásba, ezért is lehet, hogy ebben az évszakban különösen nagy partyhimuszok születnek. Most az elmúlt tíz év legnépszerűbb nyári zenéit hoztuk el, amelyeket biztos, hogy senki sem tud táncolás nélkül végighallgatni!

olvass tovább