Kulcsszó keresés /


Napi Üzenet - 2014. június 23.

  • 2014. június 23.

A mai napon hagyd el az aggodalmaskodást, maradj távol minden betegségtudattól. Ma végezz bőrkezeléseket, testápolást, wellness. Napi megerősítés: erős vagyok és egészséges testben élek, szeretem az életet.

olvass tovább

Jópofáskodásmentes monológok

  • 2014. április 04.

A Stand-Up Tragedy az egyéni világlátásra, a szokatlan összefüggésekre és analógiákra épülő személyes, szenvedélyes monológ. Intellektuális provokáció. A célja, hogy olyan nézőpontokból reflektáljon a környezetére, ahonnan más nem képes, addig feszítse a határokat, amíg lehetséges.

olvass tovább

Hogyan ne öltözködjünk télen?

  • 2014. február 11.

Nem kell sokat aludni és itt a tavasz első hónapja, ám a tél csak most kezd igazán bekeményíteni. El voltunk kényeztetve az utóbbi hónapokban, hiszen nem sok fagyoskodásban volt részünk, egy vastag pulcsi-bőrkabát kombóval teljesen élhetőek voltak a mindennapok. Gondolom már mindenki szekrényéből előkerültek a régen látott sapkák, sálak, kötött pulóverek, valamint túlestünk az utánpótlás beszerzésén is, viszont a játék most kezd igazán izgalmassá válni. Az első hideg reggeleken sokan tanácstalanul állsz a szekrény előtt? Olvasd el tippjeinket!

olvass tovább

Luxus Szingapúrban

  • 2014. január 17.

Utazni talán az egyik legnagyobb élvezet az életben. Kétféle típus létezik: aki mindent megtervez kiruccanásai alkalmával, és az örök spontán, aki nem tervez csak sodródik az árral. Európai ország lakosaiként ritkán van alkalmunk átugrani Ázsiába egy szingapúri hétvégére, de nem hagyhatjuk szó nélkül az alább bemutatásra kerülő lélegzetelállító Hotel Marina Bay Sands szállodát. Legtöbben egyelőre csak hosszú tervezgetés és takarékoskodás árán juthatunk el egyszer majd ebbe a mesés környezetbe, de én mindenesetre feltettem ezt a hotelt a bakancslistámra!

olvass tovább

A sorozatok védelmében

  • 2013. november 23.

Divat szidni a sorozatokat. Én mégsem teszem ezt, sőt. A sorozatok szerintem afféle pihentető kis szigetek lehetnek a hétköznapok tengerárjában. Ugyanakkor egyáltalán nem kötelező elbutulni vagy függőségbe kerülni tőlük. A jó sorozatok szórakoztatnak – és ugyan mi baj van a szórakozással? Semmi. Attól, hogy végignézzük Doktor House kalandos orvoskodását, még nem lesz belőlünk zombi.

olvass tovább

Ne gondoskodj rólam!

  • 2013. november 12.

A nő egyetlen esetben viselkedhet gondoskodó módon: ha a gyerekéről van szó - mondta egy férfi ismerősöm - minden más esetben a férfi dolga a gondoskodás. Isten tudja, miért akarnak a nők állandóan rólunk gondoskodni, a pénzt előteremteni, erősködni, a férfi lelkivilága miatt aggódni: egyszerűen nincs rá szükségünk! Mert hogy tud megvalósulni a férfi-szerep, ha a férfiról gondoskodnak, és nem fordítva? Hogy volna egy férfi erős, meghatározó, ha a nő erősebb akar lenni nála, ha a nő aggódik a férfiért, és nem fordítva?

olvass tovább

Napi Üzenet - január 27.

  • 2013. január 27.

A mai napon minden aggodalmaskodást ismerj fel és hagyd el örökre. Ma szórakozz, pihenj, menj társaságba, menj ki a világba. Napi megerősítés: Egészségem, jókedvem mindenki számára felemelő és követendő.

olvass tovább

Napi Üzenet - május 13.

  • 2012. május 13.

A mai nap legalkalmasabb arra, hogy megszabadítsd magad az aggodalmaskodástól, stresszoldásra alkalmas nap. Kerüld a betegségekkel kapcsolatos minden gondolatot. Ma locsolgass, nézz filmeket, pihenj. Napi megerősítés: mindennap egyre egészségesebb, fiatalabb és vonzóbb vagyok.

olvass tovább

Napi Üzenet - április 17.

  • 2012. április 17.

A mai nap legalkalmasabb Jótékonykodásra, adásra, godoskodásra. Ma figyeld meg milyen utat követsz,teljesítsd be önmagad. Napi megerősítés: Ma Megajándékozom önmagam figyelemmel ,törődéssel, megérdemlek mindet jót az Életemben.

olvass tovább

Mi őket ölelnénk az ölelés világnapján

  • 2008. október 09.

A szerkesztőségben szavazásra bocsátottuk, hogy ki kit ölelne meg szívesen az ölelés világnapján. A kezdeti udvariaskodás után, mikor mindenki felsorolta anyukáját, apukáját, kistestvérét, párját, legjobb barátnőjét, jött az igazi vallomás. Íme, a mi ölelni valók listánk!

olvass tovább