Kulcsszó keresés /


Top 10 ünnepi öltözet lányoknak

  • 2013. december 10.

Karácsony idején, a szeretet ünnepén éppoly fontos megtisztelnünk az ünnepet azzal, hogy nem csak a karácsonyfánk, a lakásunk, de mi magunk is ragyogásba boruljunk, és mindezt az ünnep tiszteletére tegyük. Ilyenkor gyermekink számára is fontos a készülődés, a csillogás, így összegyűjtöttünk a kislányok számára 10 meseszép ruhát, amit bátran viselhetnek az ünnepek alatt.

olvass tovább

MAC Indulge Kollekció

  • 2013. szeptember 10.

Az új Mac Indulge kollekció extravagáns és érzéki ragyogást biztosít, legyen szó egy romantikus vacsoráról vagy a hétköznapokról.

olvass tovább

Ragyogás

  • 2013. március 01.

Vasárnap éjjel kicsordult a bulvár a ragyogó hollywood-i mosolyoktól. Róluk beszél az egész világ. Illetve nem az emberről, csupán a ruhákról, a sminkekről és az ékszerekről. Az, hogy mi rejlik a remekre festett maszk és a tökéletes estélyi mögött, már nem mozgat tömegeket.

olvass tovább

Tiszta ragyogás

  • 2013. január 14.

Valentina sokszínű személyiség, ettől annyira elbűvölő. Naiv, mégis tudatos, romantikus, tündéri, de határozott, erős és kiszámíthatatlan is.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 13.

  • 2012. november 13.

A mai nap a ragyogás napja, sugározd szét a világba, milyen nagyszerű vagy. Ma tarts meditációt, gyógynövénykúrákat. Napi megerősítés: Megengedem lényem nagyszerűségét kisugározni a világba.

olvass tovább

Ragyogás

  • 2012. május 20.

A nyár remélhetőleg most már tényleg megérkezik. Egy-egy nap még kicsit hidegebb, de egyre több a napsugár, ez a kellemes és éltető csodaszer.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XIV. / Szombat

  • 2012. március 24.

Amikor az ember szerelmes, minden benne megszólaló finom érzést és belső gazdagságot a másiknak tulajdonít. Úgy gondolja, hogy a másiknak köszönheti azt a mennyei állapotot, földöntúli boldogságot ami a szerelem állapotában őt körülveszi. Ha jobban belegondolunk, minden érzés, amit megélünk a miénk, az energia, a felemelkedett lelkiállapotot is bennünk van és nem a másikban. Nehéz elfogadni, de ez a szépség, ragyogás, univerziális energia mi magunk vagyunk, a másik csak tükröt mutat.

olvass tovább