Kulcsszó keresés /


4 csodás szín, ami dominálni fog a tavaszi-nyári szezonban

  • 2016. április 01.

A tavaszi napsütésben még a fekete, fehér, semleges színeket kedvelők is kényszert éreznek, hogy valamilyen vidám színt öltsenek magukra, akár csak egy élénk rúzs vagy feltűnő lábbeli formájában. Sőt, az utcán is jobb kedvvel sétálunk végig, ha a körülöttünk lévők a szivárvány különböző árnyalataiban pompáznak, úgyhogy azt mondom, vidítsuk fel egymást!

olvass tovább

Szájhősök - A legjobb rúzsművészek munkái

Nem sok mindenki fejében fordul meg, hogy kísérletezgessen az ajkai színével, így ezt a hobbit meghagyjuk azoknak a profiknak, akiknek a munkáit utána ámulattal csodáljuk. Többek közt azért is, mert mindig képesek tökéletes fogakkal és ajkakkal rendelkező modelleket találni.

olvass tovább

Könyvajánló- Gantner Ádám : A szobapincér

  • 2016. január 27.

Gantner Ádám író, többek között a nagy sikerű Ősz Jeruzsálemben, a Siksze, és a L@tor kötetek szerzője. Karácsony előtt megjelent ötödik könyvének története ezúttal is a valóságot fedi le. Nincs fikció, sem kitalált cselekményszál. A tömör, és színtiszta valósággal találjuk szemben magunkat a modernkori nyugati úri osztály és a hazai cselédség metszéspontjában.

olvass tovább

Nyári újdonságok a MAC-től

  • 2015. június 22.

Imádjuk a MAC-et, ha tehetnénk minden színt felvásárolnánk, legyen szó szemhéjpúderről, rúzsról vagy éppen körömlakkról. Lássuk a legújabb nyári újdonságokat!

olvass tovább

Bazár: 30 csodás rúzs nyárra

Azt hiszem egyetérthetünk, hogy teljes öngyilkosság a nyári kánikulában vastag sminkben létezni. Ha mégsem szeretnél lemondani az önkifejezésről, akkor vedd minimumra a szemsminket, és egészítsd ki a palettádat ezekkel a csodás színű rúzsokkal!

olvass tovább

Gyönyörű, a tekinteteket vonzó haj

  • 2015. június 11.

Mindannyiunknak van saját, egyedi stílusa: egy kedvenc rúzsárnyalat, a parfüm, amelynek illata bennünket azonosít, vagy a magassarkú cipő, amely sosem hagy cserben. De igazán a hajunk az, ami kifejezi a valódi egyéniségünket. Identitásunk része, amely nagyban meghatározza hogy nézünk ki, és hogyan érezzük magunkat. Ezért kell, hogy lélegzetelállító legyen, pont olyan, amilyennek szeretnénk. Mégis, túl gyakran kötünk kompromisszumot, mert azt hisszük, választanunk kell az egészséges fejbőr és a szép haj között. Jöjjön a meglepetés!

olvass tovább

Cicaszemek lépésről lépésre

  • 2015. január 24.

Ahogy a füstös hatású szemsmink, a vörös rúzs és az enyhe arcpír, a macskaszem sem megy ki a divatból: klasszikus és gyönyörű. Kellő alapozást és precíz rajzolást igényel, de a siker garantált!

olvass tovább

A legjobb Rúzsa Magdi dalok

  • 2014. november 28.

Rúzsa Magdi éppen ma 29 évvel ezelőtt született a Vajdaságban, Vras városában. Elmondása szerint első dolga az volt, hogy ordított egy nagyot, és azóta is határozottan ragaszkodik a hangjához. Magdit a Megasztár harmadik szériájának győzteseként ismerhette meg az ország, azóta pedig kinőve a tehetségkutatók felfedezettjének szerepét, önálló esttel lép fel a Pesti Színházban, platinalemezes előadóművész, aki az Eurovíziós dalfesztivál magyar selejtezőjének, A Dal c. műsornak a zsűritagja 2013 óta. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a kedvenc dalainkat tőle. Isten éltessen sokáig Rúzsa Magdi!

olvass tovább