Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj kalapokat és sapkákat

A téli szezonban az egyik legpraktikusabb kiegészítő a sapka, illetve a kalap -ugyanis így egészen könnyedén tudjuk növelni a hőérzetünket-, ráadásul emellett arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy igazán stílusos darabok, amelyekkel pillanatok alatt feldobhatjuk a megjelenésünket. Mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílus és praktikum - 5 dolog, ami miatt be kell szerezned egy okosórát

  • 2018. december 17.

Azt gondolhatnánk, hogy mivel már mindenki okostelefonnal, tablettel és laptoppal szaladgál, teljesen fölösleges lehet még egy okos órát is beszereznünk. Pedig számtalan előnye van, arról nem is beszélve, hogy szerencsére ebben az esetben sem kell választanunk, hogy az adott darab okos vagy szép legyen. Így ez az egyik legstílusosabb és egyben legpraktikusabb kiegészítő, amely karácsonyi ajándéknak is remek ötlet lehet.

olvass tovább

20 szokás, amivel fejleszthteted az elméd

  • 2018. november 22.

Ki gondolta volna, hogy a tanulás lehet szórakoztató? Persze, nem feltétlenül az iskolapadban görcsölve, mert az önfejlesztésnek számos módja létezik! Íme, 20 praktikus szokás, melyeket akár naponta alkalmazva könnyebben művelődhetünk.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj szoknyákat és ruhákat hűvösebb időben

  • 2018. november 16.

Úgy néz ki, hogy a meglehetősen nyárias "ősz" után bele is vágunk a télbe, ugyanis egyre hűvösebbre, sőt, kifejezetten hidegre fordul az idő. Persze ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a szoknyákról vagy ruhákról, mindössze be kell szereznünk pár harisnyát, illetve minél praktikusabban és stílusosabban összeválogatni a rétegeket. Egy bunda vagy egy pufi dzseki egyik outfitnek sem árthat!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld az alapdarabokat ősszel - sálak

Végre kezd igazán ősziesre fordulni az időjárás, így itt az ideje, hogy beszerezzük a szezon legizgalmasabb kiegészítőit, a hatalmas, színes sálakat. Egyrészt nagyon praktikusak, hiszen így nekik köszönhetően egészen biztos, hogy nem fogunk fázni, másrészt viszont a legegyszerűbb szettet is könnyedén feldobhatjuk. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább