Kulcsszó keresés /


A 10 legizgalmasabb tavaszi-nyári trend

  • 2014. március 11.

A leárazott ruhakupacokat a hátunk mögött hagyva, ellepik a boltok polcait az idei tavaszi-nyári szezon darabjai. Sok újdonságot köszönhetünk, de elővehetjük a tavalyi jól bevált ruháinkat is, mivel lesznek visszatérő, nagy kedvencek. Ilyenek például: az etno stílusú ruhadarabok, a horgolt és csipkebetétekkel díszített felsők. A neonos színeket viszont felváltják a visszafogottabb árnyalatok, és alapvetően jellemző lesz az idei évre egy sokkal letisztultabb, elegánsabb, minimalista vonulat. Íme, az elkövetkezendő időszak 10 meghatározó trendje.

olvass tovább

Kifutóról a hétköznapokba: ősz 2014

  • 2014. március 05.

Lefutottak a divathetek, így összegezve a látottakat ismét meríthetünk a beauty anyagokból. Bár még korai az őszi sminktrendekről beszélni, de szeretnénk elsőként megosztani veletek, hogy mire is számíthattok az idei hűvös hónapokban. Összeszedtünk nektek négy különbözőt stílust, amelyek segíthetnek választani a polcokról az őszi napokon is.

olvass tovább

5 különleges testápoló, 5 különböző nőnek

  • 2014. február 27.

A drogériák terjedelmes polcai előtt ácsorogva sokszor nehéz eldönteni, melyik flakont vegyük le a polcról. Nyilván sokat nyom a döntés meghozatalában a reklámok hatása, ám mi most úgy segítünk dönteni, hogy ki is próbáljuk a termékeket, hétről - hétre. Testápoló-ajánlónk következik, minden bőrtípusra.

olvass tovább

We Love It 01/24

  • 2014. január 24.

A babák első és meghatározó öltözködési modellje a body, amit minden anyuka biztosan beszerez csemetéjének. Rengeteg szín, forma közül lehet már választani az üzletekben, és mindenki szereti a legcukibb vagy épp a legtrendibb darabot kiszemelni a polcokon. Mi is összeszedtünk néhány kedvencet, ti melyiket választanátok?

olvass tovább

Kate Moss visszatér a Topshophoz

  • 2013. október 09.

Három és fél évvel az utolsó kollaboráció után Kate Moss visszatér Sir Phillip Green karjai közé, jövő tavasszal újra találkozhatunk a nevével fémjelzett kollekcióval 40 ország üzletének polcain.

olvass tovább

Nagy őszi divatmustra: Mi lesz trendi idén?

  • 2013. szeptember 20.

A mi szakmánkban már mindenki a jövő nyárról beszél, pedig még az idei sem múlt el. Az üzletek polcain és a magazinok hasábjain azonban már ott vannak a közelgő ősz és tél kollekciói, amik előhozzák az elmúlt fél év bemutatóinak emlékét. Lássuk, ezek alapján mi várható az ide őszi trendekkel kapcsolatban!

olvass tovább

Könyvespolcok másképp

  • 2013. augusztus 05.

Amikor kitaláltuk, hogy egy fedél alá költözünk, sokat törtük a fejünket a könyvek elhelyezésén. Borostás Úr ugyanis imád olvasni, és a jobbnál jobb könyveit nem akartuk dobozban, vagy a szekrény mélyén tárolni. Viszont könyvszekrényre meg sajnáltuk a pénzt, még az olcsó Ikeásra is. Ezért mást találtunk ki!

olvass tovább

Művészetek Völgye huszonharmadszor!

  • 2013. június 30.

Mintegy 500 programot tartanak idén a Művészetek Völgyében, amely Kapolcson, Taliándörögdön, Monostorapátiban és Vigántpetenden zajlik július 26. és augusztus 4. között. A programok többsége Kapolcson lesz, a kísérőrendezvények kapnak helyet a csatlakozó falvakban.

olvass tovább

Néhány gondolat a házi készítésű kencékről

  • 2013. június 07.

Aki első hallásra azt gondolja, hogy a házi kozmetikum készítés valami spejzban való „sufnituning”, azt el kell keserítsem, hisz nem az. Kimondottan sokkal hatékonyabb dolog, mint a boltokban kapható krémet vennéd le a polcról, sokszor nem is tudva, hogy az igazából pontosan milyen összetevőket is tartalmaz, vagy bár rá van írva, mégis tényleg a te bőrödre való-e, mert két száraz bőr is lehet teljesen különböző.

olvass tovább