Abigél álma

  • 2011. július 21.

Tóth Melinda és Lajos Attila a Gombold Újra pályázatra készítette el az Abigél Álma fantázianevű kollekcióját. A harmadéves hallgatók előtt még hosszú munka áll, rengetegetet kell tanulniuk, ám ezzel, hogy minden lehetőséget megragadnak a bizonyításra, megadnak maguknak minden esélyt az érvényesülésre.

olvass tovább

Lesz Ember Tragédiája rajzfilm?

  • 2011. április 14.

A magyar irodalom talán legjelentősebb (és a nemzetközi irodalomban leginkább számon tartott) alkotását már sokan, sokszor, sokféleképpen igyekeztek megfilmesíteni. Jankovics Marcell animációs filmváltozata végre a befejezés előtt áll, a hiányzó részletet most pályázati úton igyekszik megszerezni. A műből részletek már a közelgő Magyar Filmszemlén láthatóak lesznek.

olvass tovább

Gombold újra! „Öltöztető baba” pályázat középiskolások számára

  • 2011. március 31.

A Design Terminál az országmárka alakításáért felelős Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felkérésére a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szakmai támogatásával februárban hidette meg GOMBOLD ÚJRA! - Divat a magyar elnevezésű öltözéktervezési pályázatát, amelyhez kapcsolódóan most újabb tendert ír ki a középiskolás korosztály számára.

olvass tovább

Magyar Sajtófotó kiállítás a Nemzeti Múzeumban

  • 2011. március 24.

Szombattól látogatható a Magyar Nemzeti Múzeumban megrendezett XXIX. Magyar Sajtófotó Kiállítás; az esztendő legjobb sajtófotóit felvonultató rendezvény kísérőtárlata idén a World Press Photo pályázat eddigi magyar díjazottait mutatja be - közölte a múzeum.

olvass tovább

Az év fiatal divattervezője- pályázat

  • 2011. március 22.

2011-ben a Fashion Awards Hungary másodjára hírdet pályázatot fiatal divattervezők számára, hagyományteremtő céllal. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Fashion Awards keretein belül szakmai zsűri bírálja el a pályázatokat, amellyek céljik megismertetni a fiatal tehetségeket a szakmával és természetesen a nagyközönséggel.

olvass tovább

Itt a vége Egervin?

  • 2011. március 21.

Második alkalommal is sikertelenül zárult az értékesítési pályázat az egri borászat egykori zászlóshajója, az Integrált Borgazdasági Zrt., vagyis a volt Egervin vagyonának értékesítésére - mondta el Szűcs Zoltán, a felszámoló cég regionális igazgatója.

olvass tovább

Gombold újra! Divat a magyar nyilvános öltözéktervezési pályázat

  • 2011. február 21.

A Design Terminál a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szakmai együttműködésével pályázatot hirdet a tradicionális magyar öltözék- és divattörténeti értékek és hagyományok modern szemléletű feldolgozására, beemelésére a hazai és nemzetközi divatszakma és érdeklődő közönség látóterébe, továbbá ennek többoldalú vizuális művészeti feldolgozására. A pályázat nyilvános, bárki jelentkezhet!

olvass tovább

Majoros Zita a WAMP Hónap Designere májusban

  • 2010. május 17.

A Szigettel  közös kreatív pályázatot kiíró WAMP szakmai zsűrije májusban Majoros Zitát választotta a Hónap Designerének. A Bolt  márka tervezőjének betűkből és beszédes piktogramokból építkező öltözékeinek legújabb kollekciója, május 16-án mutatkozik be, az Erzsébet téren rendezett szabadtéri WAMP vásáron.

olvass tovább

A hello you kollekció a Mono Fashionben

  • 2009. október 26.

Végre kapható a Coca Cola Light és a Use Unused közös kollekciója, a hello you. A kreációk érdekessége, hogy pályázat útján jöttek létre. Bárki részt vehetett  a játékban, a legötletesebb tervek pedig el is készültek.

olvass tovább