Kulcsszó keresés /


Immunerősítő karácsonyi finomság: mézes gyömbéres tej

  • 2015. december 24.

Az immunrendszer erősítése többnyire kellemes. Nagyon sok szuper, kifejezetten finom dolgot fogyaszthatunk azért, hogy erősebbek, egészségesebbek, strapabíróbbak legyünk. Elsőként persze mindenkinek a citrom, narancs, grapefruit jut eszébe – ez utóbbi magjából készült kivonat cseppek formájában fogyasztva különösen jó hatású.

olvass tovább

5 módszer a narancsbőr ellen

  • 2015. július 18.

Ahhh, narancsbőr. Hiszen kinek nincsen? Nagyon nehéz tőle megszabadulni, mivel a probléma a bőr legalsó rétegében leledzik, ezért a különböző krémek és kezelések csak ritkán használnak. De akkor mit lehet tenni ellene?

olvass tovább

A narancs nemcsak finom

  • 2015. április 05.

A narancs azon túl, hogy az egyik legízletesebb gyümölcs és tele van C-vitaminnal, több más szempontból is igen értékes kiegészítője lehet a mindennapi étrendednek. Természetes immunrendszer erősítő, és segít megelőzni, adott esetben leküzdeni, a megfázást és az influenzát. További indokokat gyűjtöttünk össze, hogy miért is érdemes a lédús gyümölcsöt rendszeresen fogyasztani.

olvass tovább

Karácsonyi narancskoszorú

  • 2014. december 06.

Ha a karácsony illatát jellemezni kéne, akkor először egészen biztosan a fenyőillat jut eszünkbe. Talán még akkor is, ha engedve a környezetvédelmi és kényelmi szempontoknak most már sokan inkább a műfenyőre voksolnak. Azért némi fenyőgallyakat mindenki igyekszik becsempészni a lakásba, legalábbis mi így tapasztaltuk.

olvass tovább

A boldogságot hamisítják

  • 2014. július 20.

Nem volt akkoriban a narancsnak szezonja, így hát csapvizet ittunk reggel, és később is csak nehezen szoktattál rá a frissen nyomott dzsúszra. Emlékszel, milyen hülyén néztem rád, mikor valamelyik hajnalon behoztad a dzsemes toast mellé a kipréselt levet? Röhögtem rajtad, te pedig bámultál, és nem értetted, hogy honnan vettük akkor gyerekkorunkban magunkhoz a vitamint.

olvass tovább

Kóla színű nyári lakkok

  • 2014. június 17.

Június elejétől kapható a világ legismertebb üdítőital-márkája, a Coca-Cola inspirálta OPI körömlakk-kollekció. A limitált kiadású Coca-Cola by OPI kilenc árnyalatát a Coca-Cola, a Coca-Cola light a Coca-Cola zero, a Coca-Cola cherry, a Vanilla Coke, a Sprite, a Fanta narancs és Fanta szőlő ihlette. Az új körömlakkok a legfrissebb nyári trendek jegyében mutatják be a Coca-Cola termékcsalád klasszikus és jellegzetes színeit.

olvass tovább

Tűzpiros gardrób-tuning

  • 2014. február 12.

Divat ide vagy oda, sokan az öltözködésben, ahogy a mindennapokban is biztonsági játékosok vagyunk, és a fekete-fehér-farmer színeken kívül nehezen csempészünk be a ruhatárunkba más árnyalatokat. A barnát is szívesen hordjuk, mert az majdnem fekete, de az élénk színekkel már hadilábon állunk. Nem is csoda, hisz a tél színe egyébként sem a pantone vagy az uv narancs, de a pirosat semmiképpen se temessük a gardrób mélyére.

olvass tovább

Paddington & Baby GAP

  • 2014. január 29.

Idei tavaszi kampányában a sokak által közkedvelt angol mesehős, Paddington mackó és a Baby GAP közös szerepvállalása a mi érdeklődésünket is azonnal felcsigázta. A gyerekek kedvenc mackója, a narancslekvárért rajongó, állandóan bajba keveredő és zűrt okozó, sárga csizmás, piros esőkabátos kis szőrmók mostantól nemcsak a TV képernyője előtt és a mesekönyvekben kap szerepet, de a gyerekek magukra is húzhatják az egy-egy Paddington Bear által ihletett ruhadarabot.

olvass tovább