Kulcsszó keresés /


Ősszel is menő a tigrisfej szimbólum

  • 2014. június 23.

Imádjuk a strandruhát, kiegészítőként pedig a szalmakalapot. A jelenlegi kánikulában egy cseppet sem vágyunk szőrmés mellényre, meleg kabátra, de mint ahogy az a felnőtt divatban is lenni szokott, a gyerekeknél is jóval előbb bemutatják a dizájnerek a következő szezonra készített kollekciójukat. És valljuk be, nyár ide vagy oda, azért a mi fantáziánkat is érdekli, hogy vajon mik lesznek az új évszak trendjei. A többi neves divatmárkával együtt a Kenzo is kicsiripelte a nagyvilágnak őszi/téli gyermekruha kollekciójának néhány ütős darabját.

olvass tovább

Felügyeld otthonról is biztonsággal magzatod fejlődését

  • 2014. május 20.

A Baby Life Care magzati élet biztonsága program, a világon jelenleg létező egyik legkorszerűbb várandós gondozási módszer, amely a magzat egészségének és életének megóvása érdekében jött létre, magyar innovációként. Magyar tudósok (orvosok) és mérnökök – a modern kor technikai vívmányait beépítve adtak a nagyvilág számára egy olyan új készüléket, amivel otthoni körülmények között is észlelhetővé válhatnak az olyan méhen belüli állapotok, amelyek a magzat életét (egészségét) veszélyeztethetik. A „Magzat hangja” program célja a születést megelőző méhen belüli halálozás számának csökkentése! Dr. Dervalics Bernadettet, a Baby Life Care Hungary Kft. Operatív igazgatóját kérdeztük a programról és a rendszerről.

olvass tovább

Hajós András exkluzív!

  • 2014. január 14.

Valójában mindegy, hogy tévé vagy színpad, vagy nevetés, vagy szomorúság, amiből majd persze jókedv lesz a végén. Vannak, akik mernek nem felnőni, és ettől megmarad a varázsuk az egész nagyvilág számára. Mert azért valljuk be, ezért érdemes csinálni. Hajós Andrással beszélgettünk.

olvass tovább

Design üzletek a nagyvilágból

  • 2014. január 06.

Tokyo - Acne shop. Nemrég nyílt meg Tokióban a svéd ACNE divatmárka üzlete, melynek kialakításánál a tervezők igyekeztek becsempészni a skandináv életérzést a japán metropoliszba.

olvass tovább

We Plants Are Happy Plants, avagy Electronic Classical Music

  • 2013. november 14.

A képzeletbeli zenekar valójában egyetlen ember, aki először külföldön, majd a modern logika szabályainak megfelelően itthon is ismertté vált. Bolygókról, zenehallgatási és letöltési szokásokról is sok mindent megtudhattunk Bergmann Pétertől, aki huszonegyedik századi módon közvetíti a nagyvilágnak szóló üzeneteit.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XX. / Szombat

  • 2012. május 05.

Bár alapvetően az egyszerűség híve vagyok, vannak olyan kiegészítők amelyeknek nem tudok ellenállni. Az óriási gyűrűk a mániám! Szinte mindenhez felvehetőek, éjjel-nappal hordhatóak, nagyvilágivá varázsolják az ember megjelenését és hihetetlenül nőiesek! Elég belőlük egy-két mutatós darab, amit kedvünk szerint variálhatunk és máris úgy érezzük körülöttünk forog az egész világ. Szívből ajánlom minden nőnek ezt a trükköt!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - XIV. / Kedd

  • 2012. március 20.

Csodálattal tekintek azokra az emberekre, ismerőseimre, akik útra keltek a nagyvilágba vagy belevágtak olyan helyzetekbe, amelyekhez nekem nem lett volna bátorságom, esetleg új életet kezdtek ismeretlen feltételek mellett. Az élet kivétel nélkül őket igazolta. A bátorságuk, a hitük vagy egyszerűen csak az élet iránti szenvedélyes rajongásuk által keveredtek olyan kalandokba, szereztek olyan tapasztalatokat amelyek az én olvasatomban a teljesség, a valódi gazdagság megélésének lehetőségével ajándékozták meg őket. A mai napig inspirál ezeknek az embereknek a jelenléte, az életszemlélete, a nyitottsága és szerencsésnek érzem magam, hogy ismerhetem őket.

olvass tovább

Univerzális nyelv, energia, Fábián Juli…

  • 2012. január 20.

Hogy miképpen tudunk világnyelveket, anélkül, hogy szótárakat böngésznénk, első hallásra nem könnyű elgondolni. Azonban ha jobban kinyílunk, talán megérthetjük, mekkora tudás birtokában vagyunk. Elég benyomni a playt, és ugyanazt halljuk, talán a szívünk is ugyanúgy dobban, ahogyan bárhol máshol a nagyvilágon. Fábián Juli zenéje élmény. Járjunk a Föld bármely táján, ez a muzsika ugyanazt jelenti.

olvass tovább

Interjú: Ezer fok, és stenk!!! - A Peet Project Rorschachban…

  • 2011. október 20.

A Peet Projectet nem kell bemutatni azoknak, akik valamennyire is járatosak a hazai smooth jazz világában. Azonban a stlusbéli nagyvilágot érdemes talán tágítani, illetve bepillantást nyerni olyan kulisszák mögé, amelyek itthon még ismeretlenek. Vas Gyula dobossal néhány szót váltottunk arról, hogy miként is kerültek egy kis svájci klubba, ahol láthatóan és hallhatóan szinte csak szakértők és rajongók ültek a nézőtéren, és ahol a tulaj sem rest kifejezni háláját azoknak, akik a szokásosnál is jobban játszanak.

olvass tovább