Kulcsszó keresés /


6 jel, ami arra utal, hogy megtaláltad a lelki társad

Ki tudja, hányszor köszönt be az életünkbe a szerelem, amelyet soha el nem múlónak tartunk, utólag viszont már szerelemnek sem szívesen nevezzük. Van, aki már tizenévesen úgy gondolja, hogy megtalálta a nagy őt, és vannak, akik életük végéig azon keseregnek, hogy futni hagyták életük nagy szerelmét. Az igazán szerencsések egy olyan ember mellett élhetnek le egy életet, akit a szerelmükként tartanak számon, azonban egészen kevesen mondhatják el magukról, hogy megtalálták a lelki társukat. Viszont te is a legszerencsésebbek közé tartozol, és elmondhatod magadról, hogy megtaláltad a lelki társad, ha úgy gondolod, hogy igaz rátok a következő hat dolog!

olvass tovább

9 ikonikus menyasszonyi ruha

  • 2017. február 16.

A földön sikló selyem suhogása, egy eldobott rózsacsokor, és a boldogító igen – szinte nincs olyan nő, aki ne képzelte volna el az esküvőjét legalább egyszer. Persze az oltár előtt álló nagy Ő-n kívül a másik fontos részlet az esküvői ruha. Ehhez számos mese, film, videoklip, és maga a történelem is ihletet adhat. Íme kilenc ikonikus darab a nagy napra!

olvass tovább

Top10: a legcukibb bejelentések a kisbaba érkezéséről

Egy pár számára kétségtelenül az egyik legcsodálatosabb dolog, amikor megtudják, hogy gyermekük lesz. Azonban ezt a boldogságot nyilvánvalóan szeretnék megosztani a családdal és barátaikkal is, manapság pedig egyre kreatívabb, viccesebb vagy meghatóbb módot választanak a nagy örömhír bejelentésére. A következő képek egyszerre ötletesek és szívet melengetőek!

olvass tovább

4 tipp, ha újrakezdenéd

  • 2017. január 18.

Néha elgondolkozol azon, hogy talán hiba volt szakítani az exeddel. Talán rájöttél, hogy sokkal jobban kellett volna őt értékelned, és még mindig gyengéd érzelmeket táplálsz iránta? Hacsak nem követettek el valamilyen helyrehozhatatlan hibát, és mindketten hasonlóan éreztek, akkor van lehetőség az újrakezdésre. Arról azonban bizonyosodj meg, hogy egyedülálló, és nem egy harmonikus kapcsolatba, esetleg házasságba gyalogolsz bele a megújítás ötletével. Tippjeink segítségével lehet esélyed visszaszerezni a nagy Ő-t, akit korábban meggondolatlanul, vagy túl fiatalon elengedtél.

olvass tovább

9 dolog, ami ugyanúgy megy egy randin és egy állásinterjún

Sajnálatos, vagy sem, de az életünk nagy részét a munkahelyünkön töltjük. Éppen ezért a tökéletes hivatás és munkahely megtalálása az egyik legégetőbb problémánk lehet. Azonban nincs ez másként a nagy Ő keresésével sem, hiszen az, hogy megtaláljuk a partnerünket, akivel az egész életünket szeretnénk leélni, vagy legalább egy ideig jól érezni magunkat, az éppen ennyire fontos. Ha jól belegondolunk, hamar rájöhetünk, hogy éppen a munkát és a párkapcsolatot megelőző rituálé, az állásinterjú és a randi között számos hasonlóságot találhatunk.

olvass tovább

Létezik igazi!

Akárhányszor neves filozófusok, nagy írók gondolatait olvasom arról, hogy az a bizonyos igazi, egyetlen, nagy Ő nem létezik, már tovább is lapozok. A magam részéről (nem kell velem egyetérteni) ezt a gondolatot teljesen megalapozatlannak találom.

olvass tovább

Őszi hajtrendek

Sokak nagy örömére új évszak köszöntött be, aminek köszönhetően lelkiismeret-furdalás nélkül felfrissíthetjük a ruhatárunkat, megváltoztathatjuk a dekorációt a lakásunkban, sőt sokan életmódváltásba is belekezdenek. A természet megváltozik és szemet gyönyörködtető színekben pompázik, ahonnan az életünk bármely területére inspirációt gyűjthetünk.

olvass tovább

Nagy őszi trendbiblia

Akik folyton a trendelőrejelzést lesik, és kívülről fújják a divatházak legújabb kollekcióit, azoknak most semmilyen újdonsággal nem tudunk szolgálni. Akik pedig divatból nem eminensek, azok figyeljenek, mert ezek lesznek a legforróbb trendek. Méghozzá mától!

olvass tovább

Randi igazságok

  • 2016. június 21.

A randizás hozzáértést igényel. Humán képességeidet kell megcsillogtatnod, mikor, ha a papírra nem is, a billentyűzetre veted tökéletesen megfogalmazott mondataidat. Ahhoz, hogy a sok lom között megtaláld a csiszolatlan gyémántot (értsd a nagy Őt) ki kell magad ismerned a társkereső oldalak algoritmusában – ez pedig reál beállítottságot kíván. Szóval zseninek kell lenned. Minimum.

olvass tovább