Kulcsszó keresés /


Angelina Jolie megint nagyot dobott!

  • 2017. március 03.

Az 1828 óta fennálló francia szépségmárka a Guerlain új parfümmel köszönti a tavaszt -az illat ikonjának pedig Angelina Jolie-t kérték fel. A márka jelenlegi parfümőr mesterét Thierry Wasser-t az illat komponálásánál a gyönyörű és erős színésznő inspirálta: "Egy olyan parfümöt szerettem volna alkotni, mely "női illatjegyeken" keresztül kifejezi a mai modern nők érzéseit, álmait választásait és nőiességét."

olvass tovább

Fürdőszobatitkok, amiket eltitkolunk a férfiak elől

Rengeteg dolog van, ami hozzájárul ahhoz, hogy minden helyzetben megőrizzük nőiességünket, hogy csinos, ápolt megjelenésünk legyen. Figyelünk az alkalomhoz illő öltözékünkre, ápolt a hajunk, eljárunk manikűröshöz. De bizony mindannyiunknak vannak olyan fürdőszoba titkai, amiket semmi pénzért nem kötnénk a párunk orrára, legalábbis egy jó ideig biztosan nem.

olvass tovább

Beautyrobic, a nőiesség mennyországa

A magyar Beautyrobic - a már Európa szerte közkedvelt mozgásforma - megálmodója Békési Brigitta táncos, aki a tánc, a fitnesz és az alakformálás leghatékonyabb elemeit kombinálta annak érdekében, hogy minden nő tökéletesen érezhesse magát a bőrében.

olvass tovább

„Mi az álmom? Boldogabbá és szebbé tenni a nőket” – 112 éve született Christian Dior

Christian Dior a tervezés egyik legnagyobb legendája, a 20. századi francia haute couture megújítója. Sikerének titka az volt, hogy mindig megérezte a nők vágyait. A „New Look” megteremtésével végre visszahozta a nőies sziluettet a divatba. Leszámolt Chanel egyenes vonalú, férfias ruháival, és a nőiességet, a nőies vonalakat hangsúlyozta.

olvass tovább

Ezer arca van egy nőnek - ettől lesz bölcs és gyönyörű

Mennyi sorsszerep kell ahhoz, hogy egy nő valóban megtanulja a nőiesség nyelvét? Mennyi tetszetős, vagy kevésbé kényelmes arcot, maszkot, jelmezt próbálgat egy nő élete során, amíg eljut a nyugalmas bölcsesség állapotáig, amikor igazán megtanul nővé válni, és megtanulja az emberi kapcsolatok összes, első ránézésre kibogozhatatlan, elsajátíthatatlan rendszerét?

olvass tovább

Hivatása: NŐ

  • 2016. április 22.

Hölgyeim, áruljátok el, ki ne vágyna arra, hogy mindenki azt gondolja róla, hogy ő egy igazi NŐ. Így nagybetűvel írva. A nőiesség valaki számára egyszerű, míg mások számára lehetetlennek tűnő feladat. Ahhoz, hogy valaki igazi NŐ legyen, mindig kedvesnek, szellemesnek, ápoltnak, csinosnak, jó kedélyűnek, magabiztosnak és miegymásnak kell lennie. Hoppá! Meg is érkeztünk, hisz számos tulajdonság még csak-csak megvan egy nőben, de talán, ami a leginkább hiányzik, az a magabiztosság. Pont az, ami belülről ered, s ami beindítja a többi tényezőt…

olvass tovább

Mindig is Carrie Bradshaw akartam lenni

Mindig más karakterrel azonosultam a Szex és New York-ból. Volt úgy, hogy Charlotte bájos, szende naivitása volt rám hatással, aki olyan édesen kikerekedő ártatlan szemekkel magyarázta, hogy miért gazember minden férfi. Aztán voltam a folyton túlreagáló, és görcsölő Miranda, aki soha nem hitte el magáról, hogy elég jó nő. És betakaróztam Samantha szabad szájú nőiességével, aki mint szexi puma, mindig gondolkodás nélkül elvette, ami kellett neki.

olvass tovább

Anne Hathaway a természetesség mellett

Ha tőlem valaki azt kérdezi, ki az a híresség, aki a természetességet és kifinomult nőiességet képviseli számomra, a válaszom Anne Hathaway lenne. A színésznőről készült képek a természetes szépségét kérdés nélkül igazolják, nyilatkozatai és a tőle vett idézetek pedig teljes képet adnak arról, hogy milyen pozitív, határozott és kifinomult nő is ő.

olvass tovább

A női létről

  • 2015. február 01.

Nőnek születtem, nő vagyok, mindig, az élet minden pillanatában. Ennél csodálatosabb dolgot el sem tudok képzelni! Nőnek lenni különleges állapot, mert ha akarjuk, ha nem, ez az energia folyton ott cikázik bennünk, ott lüktet minden szavunkban, minden érintésünkben, minden mosolyunkban és minden csókunkban. Nem kell ehhez még csak szerelmesnek sem lenni, vagy párkapcsolatban élni, ugyanis a nőiesség sugárzik mindenkire, akivel csak találkozik.

olvass tovább