Kulcsszó keresés /


Ulysse Nardin Chairman mobiltelefon

  • 2009. május 04.

A svájci óraműves, Ulysse Nardin egy Chairman elnevezésű mobiltelefont gyártott le a napokban, mely különböző innovatív technológiákat használ fel, hogy megkíséreljen versenyre kelni a luxus mobiltelefon piacvezetőjével, a Vertu-val.

olvass tovább

Világvároshoz méltó karácsonyi hangulat a Fashion Street-en

  • 2008. december 14.

11 méter magas, 380 db izzóval díszített normann fenyő és 80 kilométernyi izzósor varázsol igazi ünnepi hangulatot Budapest belvárosának adventi forgatagába. A Fashion Street fejlesztéséért felelős Immobilia Cégcsoport világvárosokat idéző díszkivilágításba bújtatta a felújított Deák Ferenc utcát.

olvass tovább

Az új Vertu Ferrari Ascent Ti kollekció

  • 2008. november 14.

A Vertu felelevenítette a Ferrari gyárhoz fűződő kapcsolatait az Ascent Ti telefon Ferrari ihlette új kollekciójának kiadásával. A Ferrari Ascent Ti kollekció három telefonból áll, melyeket a színük alapján neveztek el; a limitált kiadás neve Nero, a két speciális kiadás a Rosso és a Giallo neveket kapta.

olvass tovább

My Dior mobiltelefon

  • 2008. július 17.

A Christian Dior neve egyet jelent a divattal, de a kommunikációban eddig nem találkozhattunk vele. Most viszont a mobiltelefon világába is a „My Dior” telefonnal, a ModelLabs-szal.

olvass tovább

Megérkezett a Puma Reality Bag

  • 2008. július 01.

A Reality Bag egy izgalmas új termék, amelyet a PUMA Urban Mobility Edition Bag alapján terveztek. A Reality Bag táskát a PUMA a londoni Serpentine Gallery és John Armleder művész által létrehozott eredeti, de többszörös műalkotásként tervezték.

olvass tovább

Itt vannak az év divattelefonjai

  • 2008. április 24.

Minden évnek megvannak a maga trendjei. Így van ez a divatban, és így van a mobiltelefon piacon is. Miközben folyamatosan bővül a mobiltelefon piac, úgy válik egyre fontosabbá a telefon kinézete, „stílusa”. A harc fokozódik, íme egy kis szemezgetés a legújabb divattelefonokból...

olvass tovább

Timbaland-el van a térerő

  • 2008. március 01.

Timbaland nem elégszik meg azzal, hogy debütáló albuma 5 Grammy-díjat söpört be. A hip-hop új producer-csillaga zenetörténelmet ír: új albuma csak mobilon lesz hozzáférhető.

olvass tovább