Kulcsszó keresés /


Tények és tévhitek a ruházati Outletekről

  • 2013. március 27.

Az outlet sokak számára a kifutó divattermékek minimális kedvezménnyel történő kiárusítását jelenti, pedig az outlet koncepció ennél jóval összetettebb kereskedelmi gyakorlat. Az outlet értékesítés hazai jellemzőiről Imre Csabát, a Premier Outlet vezetőjét és Buri Gergelyt, a GEOX kereskedelmi igazgatóját kérdeztük.

olvass tovább

Így hozz létre ZEN stílusú fürdőszobát!

  • 2011. november 25.

A zen stílus ügyesen ötvözi a kifinomultságot és az egyszerűséget, a tervezettséget a spontán dolgokkal: egy nyugodt hely, ahol könnyű ellazulni és feltöltődni. Bár leginkább a minimál stílushoz áll közel, számomra igencsak mást jelent: egy emberközeli, barátságos minimált.

olvass tovább

Stílusos és egyszerű: Lófarok

  • 2011. január 19.

Salma Hayek, Beyoncé, Cameron Diaz, Scarlett Johansson és még rengeteg sztár régóta tudja, hogy egy stílusos, elegáns, de ugyanakkor minimalista, tehát egyszerű lófarok többet ér bármilyen hajkölteménynél. Lady Gaga rajongók és emósok inkább ne olvassanak tovább...

olvass tovább

Furla táskák 2011 tavasz/nyár

  • 2011. január 03.

Furla. Az minimalista, az egyszerű, de nem középszerű. Az örökkévalóság táskái számunkra, melyet viselhet lány, nő és néni, cserfes, hóbortos egyetemista és komoly üzletasszony. Klasszikus minták, egyszerű formák, elbujtatott apró, de annál csodálatos részletek. Itt az új tavasz/nyári kollekció a Furla-tól, lehet gyönyörködni és készülni a szezonra. Ne feledjétek! Január február, itt a nyár!

olvass tovább

Biztosra ment az Emporio Armani

  • 2010. október 21.

A következő szezonban is biztosra megy Giorgio Armani, a 2011-es tavaszi-nyári ready to wear kollekciója ugyanis követi az eddig bevált receptet. A minimalista megjelenés, a nagyvilági nő stílusjegyeivel látta el a kollekció darabjait, melyeknek senki sem tud ellenállni és biztosra vehetjük, hogy több szezon múltával is megállják majd a helyüket, ha visszapörgetjük a divat időszámítását.

olvass tovább

CSEEVA- Minimál és letisztultság

  • 2010. június 07.

Cseh Évi, a hazai divattervezők legújabb generációjának egyik üde színfoltja idén nyáron új minikollekcióval jelentkezik. A tavalyi sorbet színek után 2010-es tavaszi/nyári kollekcióját jóval letisztultabb szín- és formavilág jellemzi.

olvass tovább